Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 12:22

"Почуття гумору в нього від мене": актор "Вар'яти-шоу" розповів, як виховує первістка

Актор Володимир Жогло розповів, як проходять його будні у ролі батька. Він зазначив, що насолоджується цим періодом і в них з дружиною немає розмежованих обов'язків щодо виховання дитини.

"Грудне вигодовування не рахується. Для мене немає нічого складного та непосильного. Зараз в Остапа стандартний графік новонародженого: сон, груди, купання, масаж-зарядка та сон. Звісно, якщо животик не турбує", - наголосив актор "Вар'яти-шоу", що показує "Новий канал".

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Жогло розповів про сина
Жогло розповів про сина

Жогло розказав, що його син з кожним днем більше цікавиться навколишнім світом, росте і сміється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Холостяк" і його дружина чекають на первістка

"Почуття гумору в нього від мене. Остап вже намагається щось говорити нам своєю дитячою мовою. До речі, вона мелодійніша, ніж італійська. Зізнаюся: немає більшого щастя, ніж щодня бути поряд із цим малим дослідником. І ще подробиці: ми вже чекаємо появу зубів", - додав актор.

Дружина актора "Вар'яти-шоу" Володимира Жогла Ірина у соціальних мережах опублікувала привітання первістку з Днем сина та вперше показала його фото. Жінка поділилася з підписниками зворушливим листом, який адресований 2-місячному сину Остапу.

Зараз ви читаєте новину «"Почуття гумору в нього від мене": актор "Вар'яти-шоу" розповів, як виховує первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути