Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 10:48

Чому в "Кванті милосердя" немає постільних сцен?

"Квант милосердя" відрізняється від попередніх серій бондіани не тільки наявністю в ньому російськомовної подружки бонда, але і відсутністю в картині відвертих сексуальних сцен. Такий пуританський підхід абсолютно не характерний для фільмів про суперагента: у попередніх серіях шпигун спокушає кожну красуню, яка трапляється на його шляху.

Цього разу взаємовідносини Бонда та сліпучої Камілли обмежуються скромним поцілунком в салоні автомобіля, а єдиною коханкою Джеймса стає героїня Джеммі Артертон, для якої, щоправда, секс зі шпигуном стає останньою подією в житті.

Як вдалося з"ясувати LIFE.RU, причиною подібної скромності стало захоплення режисера Ольгою Куриленко. Постільні сцени, в яких спочатку Ольга збиралася зніматися сама, без дублера, просто зникли зі сценарію картини. Щоб приховати пікантну правду про роман режисера і актриси, акторам довелося викручуватися.

- Я дуже не люблю роздягатися перед камерою, - так пояснив відсутність в картині сексу Деніел Крейг. - Коли на мене голого дивляться десятки людей, я перестаю відчувати себе сексуальним.

Тільки одна людина залишилася задоволена тим, що Марк приревнував Куриленко до Бонда - це юна Артертон. Адже інакше актриса ні за що б не потрапила в ліжко суперагента.

Зараз ви читаєте новину «Чому в "Кванті милосердя" немає постільних сцен?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути