понеділок, 01 лютого 2021 09:06

Чому плакала Дорофеєва і магія жертви булінгу: як минув ефір "Голосу країни"

Чому плакала Дорофеєва і магія жертви булінгу: як минув ефір "Голосу країни"
16-річна Анастасія Буханцова з Харкова закривала 2-й ефір сліпих прослуховувань на "Голосі країни" й зачарувала тренерів і публіку. Фото: "1+1"

31 січня на каналі "1+1" відбувся 2-й ефір нового 11-го сезону вокального проєкту "Голос країни". У боротьбі за найсильніших виконавців оновлений склад тренерів вдається до нових варіантів заманювання у свої команди. Зокрема до спільних дуетів з учасниками, якими був наповнений ефір.

Так на початку глядачі познайомилися з рокером 28-річним Богданом Мухою, виступ якого надихнув Олега Винника заспівати разом з ним хіт гурту Rammstein. Після такого дуету він без вагань обрав команду Олега.

А от за ексбойфренда Michelle Andradе, співака Нікіту Ломакіна, Тіна Кароль та DOROFEEVA влаштували жіночу бійку. І хоч виконавець і заспівав разом з Надією в дуеті, вибір зробив на користь Тіни.

А зірка Рівного Юлія Тимочко розвернула до себе всіх суддів, які назвали її українською Адель. Із тренерів вокалістка надала перевагу Тіні Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник розповів, як тренуватиме учасників "Голосу країни"

За втіленням великої мрії приїхала на шоу і вокалістка з Одеси Євгенія Семехіна, яка важко переживає розставання з хлопцем, який був коханням всього її життя. На шоу вона заспівала хіт MONATIK "Сильно" і розвернула до себе, окрім нього, ще й крісла Олега Винника та DOROFEEVA. Вона обрала тренером автора обраної нею композиції та ще й чуттєво заспівала з ним дуетом.

Не менш яскравим героєм "сліпих прослуховувань" став уже відомий музикант, автор проєкту LETAY та учасник нацвідбору Євробачення Ілля Резніков. На проєкт прийшов, тому що саме в "Голосі країни" можна робити 2 речі, які він любить - співати й робити аранжування. На сцені він заспівав пісню Гайтани "Два вікна" у своєму аранжуванні. Спів Іллі оцінили одразу 2 тренери - Олег Винник та Надя Дорофєєва, проте після їхньої активної боротьби свій вибір музикант зробив на користь Надії.

А от історія учасниці з Дніпра Діани Стебакової неабияк розчулила Надю Дорофєєву. Вокалістка прийшла на шоу, щоб заспівати для прийомної матері. Вона обрала пісню ALEKSEEV - "Пьяное солнце", проте не змогла розвернути до себе крісла жодного з тренерів. Історією про матір, яка виховала, перейнялася DOROFEEVA. Оскільки і її батько так само її виховував. Співачка не стримала сліз та розплакалася просто під час ефіру, засумувавши за батьком.

Закривала 2-й ефір сліпих прослуховувань 16-річна Анастасія Буханцова з Харкова. Дівчина страждає рідкісним захворюванням - алопецією. Тому не має волосся. Через це в дитинстві страждала від булінгу. Для сліпих прослуховувань учасниця обрала пісню гурту "Один в каное" "У мене немає дому". Чуттєвим та душевним виступом Настя розвернула до себе всіх суддів, а глядачі в залі стоячи аплодували виконавиці та скандувати: "Браво".

25 січня на телеканалі "1+1" відбувся 1-й ефір 11-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Через карантинні обмеження він дещо відрізнявся від інших сезонів. Була зібрана Zoom-аудиторія з різних країн світу. Проте до глядацької зали запросили обмежену кількість глядачів з негативними тестами на коронавірус. За лаштунками з'явився робот, який подає учасникам мікрофон, вимірює температуру та дезінфікує руки. Зірковими тренерами цього сезону стали Олег Винник, Тіна Кароль, MONATIK і Надя Дорофєєва.

Зараз ви читаєте новину «Чому плакала Дорофеєва і магія жертви булінгу: як минув ефір "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути