вівторок, 29 листопада 2016 10:56

Чоловіка Кім Кардаш'ян звів з розуму страх

Чоловіка Кім Кардаш'ян звів з розуму страх
Reuters

Здоров'я Каньє Уеста похитнулося не тільки через тривалий концертний тур, а й внаслідок подій в Парижі, де на його дружину було скоєно розбійний напад на початку жовтня, пишуть західні ЗМІ. Після пережитого шоку репера стали мучити нічні кошмари, які тривали тижнями до госпіталізації до медичного центру імені Рональда Рейгана в Лос-Анджелесі, куди популярний виконавець був доставлений 21 листопада.

"Думка про те, що з Кім може трапитися що завгодно, зводила його з розуму. Він був дуже вражений, не спав, його мучили кошмари", - розповів журналістам інсайдер.

Тур Уеста Saint Pablo тривав кілька місяців, артист страждав від розлуки з дружиною, що посилило його важкий душевний стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян ночує з чоловіком в лікарні

"Він дійсно не міг робити шоу, коли Кім перебувала так далеко від нього. Каньє насилу переживав розлуку - це погіршило його самопочуття, а пограбування дружини просто вибило з колії. Він би ніколи не скасував тур, якби не відчував себе так погано. Кім - його сім'я, і ​​тільки вона зараз по-справжньому допомагає", - додало джерело з оточення Каньє Уеста.

Новина про пограбування Кім Кардаш'ян застала її чоловіка на сцені - він перервав концерт і, посилаючись на сімейні обставини, покинув зал завчасно, щоб полетіти в Париж і бути поруч з коханою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка Кім Кардаш'ян звів з розуму страх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути