Ексклюзиви
вівторок, 21 липня 2009 16:23

Чоловік зробив Демі Мур "ірокез" (ФОТО)

 
Зачіска "ірокез" входить в моду. Тільки тепер це не агресивно збита копиця, як у панків 80-х років, а більш гламурний варіант. Нещодавно свою нову стрижку продемонструвала співачка Ріанна. А зараз ми можемо помилуватися і на новий імідж голлівудської діви Демі Мур. Не хвилюйтесь, Демі не з"їхала з глузду. Новий імідж - всього лише фантазії її молодого чоловіка, які він утілив за допомогою Photoshop.

Схоже, 46-річній актрисі тепер можна скоротити витрати на омолоджуючі процедури. Її чоловік Ештон Катчер тримає Демі в тонусі не гірше за найвідомішого пластичного хірурга. Днями актор знову порадував своїх друзів і прихильників, виклавши на сторінці в Twitter фотографію Мур з голеними скронями та ірокезом.

"Моя дружина зробила нову зачіску. Як вам це подобається? Я в захваті", - приписав 31-річний Ештон.

В даний час Ештон Катчер і Демі Мур є користувачами мережі Twitter з найвищими рейтингами. Як відзначають таблоїди, сторінки зоряного подружжя вже відвідало близько 2,8 мільйонів користувачів. Причому пара невпинно підвищує свою популярність, викладаючи анекдоти і жарти зі свого особистого життя.

Чого тільки вартий був жарт Ештона, коли хлопець виклав на загальний огляд пікантні фотографії своєї дружини в бікіні. За декілька хвилин викладений в Інтернеті знімок проглянули 14 000 людей. Справа дійшла до того, що навіть такий солідний чоловік, як Бред Пітт, став давати Катчеру поради. "Не фотографуйте попу своєї дружини. Це безглуздо. Попи чужих дружин - ось що треба фотографувати", - рекомендує батько шістьох дітей.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зробив Демі Мур "ірокез" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути