понеділок, 07 травня 2012 14:03

Чоловік Валентини Семенюк сам прасує собі сорочки та штани

Колишня очільниця Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко щоранку пробігає по п'ять кілометрів. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Раніше бігала по два кілометри, а тепер щоранку пробігаю п'ять. Або бігаю або їжджу на велосипеді на дитячому майданчику на Лесі Українки. Якщо не виходить на вулиці, то бігаю на велотренажері вдома. Згадала своє сільське життя, як я колись жила і щоранку двох дітей возила в дитячий садочок на велосипеді. Ще відмовилась від пельменів та вареників, щоб не набирати вагу. Їм більше молочних продуктів. Наприклад, дуже люблю сирну бабочку. А чоловік навпаки — пельмені", - зауважує Валентина Петрівна.

Між тим чоловік Семенюк столичний бізнесмен Віталій Самсоненко-Семенюк волів би бачити дружину більше вдома. Але залишати політику не примушує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Семенюк схудла на 11 кг за півроку

"Він непроти, щоб я була вдома, але ми перед одруженням домовились: він не змушує мене полишати роботу, а я не втручаюсь у його бізнес. Насправді він в мене сам прасує сорочки, інколи навіть й штани. До недавна в нас була домробітниця, яка допомагала. А зараз пішла няньчити свого онука. Вона приходила двічі на тиждень. А зараз ми самі справляємось, хоч в нас чотирикімнатна квартира", - зауважує Семенюк.

Продуктів Валентина Петрівна в Києві не купує.

"Я за стільки років в Києві не купила й кілограму м'яса. В мене все із села. Мої батьки хоч і старенькі, мамі 82, батьку 83, але до цих пір тримають свині і худобу. Правда вже не садять самі картоплю, бо ми з Віталіком їм подарували тракторець. Він і садить, і оре, і сапає, і копає. Я колись пропонувала батькам забрати їх до Києва, але вони сказали: "Поки ми тут в себе в хаті, ворушимось, то ми живем". Батько ще до цього часу тримає пасіку", - зізналася Семенюк.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Валентини Семенюк сам прасує собі сорочки та штани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути