пʼятниця, 26 січня 2024 16:36

Чоловік Катерини Кухар натякнув на розлучення: подробиці
3

Олександр Стоянов і Катерина Кухар
Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr
Олександр Стоянов і Катерина Кухар
Олександр Стоянов і Катерина Кухар

Чоловік народної артистки України Катерини Кухар - Олександр Стоянов - натякнув на розлучення з дружиною. Це випливло, коли він оскандалився через використання російської музики у виставах.

Як відомо, компанія Стоянова Grand Kyiv Ballet у Німеччині анонсувала виставу "Лебедине озеро", музику до якої написав росіянин Петро Чайковський. Згодом у своєму Instagram артист наголосив, що не бачить нічого поганого в цьому. Й назвав Катерину, яка не підтримала його, не дружиною, а "матір'ю своїх дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина Остапчука шукатиме чоловіка на романтичному шоу

"У мене з матір'ю моїх дітей Катериною Кухар є велика й важка дискусія стосовно того, чи можуть українські артисти виконувати "Лебедине озеро". На підтримку своєї позиції я використовую слова народної артистки України, балерини Наталії. Цитата: "Існує величезна різниця між походженням балету і його постановкою. Неправильно називати російськими балети, на які в кожного театру у світі вже десятки років є по дві-три власні редакції. У нашому театрі ми маємо дві версії "Лебединого озера" - Ковтуна та Шекери. Це українські балетмейстери, які віддали роки свого життя щоб прославити саме нашу культуру", - сказав Стоянов.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов одружилися у грудні 2018 року після 10 років у стосунках. Їхній шлюб зареєстрували у США. Подружжя виховує спільну доньку Анастасію. Також у прими-балерини є син Тимур від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Катерини Кухар натякнув на розлучення: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути