Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2016 14:41

Чоловік Ірини Білик поділився ніжним фото з дружиною

Минулого року Ірина Білик стала вдруге матір'ю, їй народила сина сурогатна мати. Батьком хлопчика став стиліст та кліпмейкер Аслан Ахмадов. Він став чоловіком Білик. Сьогодні на сторінці Ахмадова у соціальній мережі з'явились ніжні фото, на яких він позує з дружиною.

Автор: Соціальні мережі
 

Стиліст приїхав до Києва, де не тільки побачився з родиною, а і провів вечір з друзями, серед яких була Асія Ахат та інші.

Автор: Соціальні мережі
 

До речі, Ахмадов та Білик живуть на дві країни, чоловік у Росії, а співачка в Україні. За словами зірки, це не заважає їхнім стосункам.

Нагадаємо, Аслан Ахмадов розповів, що не хотів з освідчення співачці робити виставу.

"Для мене це вже третій шлюб і всі ці пишні речі у мене вже були в житті, як бачите вони мене привели до третього шлюбу, я думаю, якщо люди люблять один одного: для них зовсім не обов'язково влаштовувати зі своїх романтичних-любовних стосунків, робити з цього демонстрацію. У мене таких бажань немає, але, якщо вони будуть у Іри, то я з радістю підтримаю її. Я людина не релігіозна, а Іра вірить у Бога, вона вважає що дитину треба хрестити, я її підтримую, чому ні, - говорить Аслан Ахмадов, - це сталося взаємно, одне, якщо ми б були підліткам, перший шлюб відбувся, коли мені було 19, тепер мені 43. Коли ти у віці, коли треба думати про святе, ти перестаєш думати про фантики, про дрібниці, ти думаєш щиро, про те що пов'язує людей, що робить їх щасливими, для того, щоб сказати людині "люблю" не треба робити з цього виставу, треба просто сказати дивлячись людині в обличчя, що любиш її, щоб вона повірила".

Читайте також: Віталій Козловський розповів, чому порівнює Ірину Білик з Клеопатрою

За словами чоловіка Білик, він думає над тим, щоб переїхати з Москви до Києва.

"Чим більше стає дитина, тим більше уваги він вимагає до себе. Хочеться його обіймати, цілувати, - говорить Аслан Ахмадов і не виключає, що переїде до української столиці.

Ахмадов зазначає, що стосунки зі співачкою стали для нього сюрпризом.

"Ми знайомі давно і тепло один до одного ставилися, і не уявляли, що це може перерости у дитину, це таке щастя", - каже стиліст.

Цього року Ахмадов привітав дружину з днем народження коштовним подарунком.

"Він привіз сережки, я це люблю. Він завжди дарує сережки і вони бувають різні - золоті, з діамантами, сапфірами. Дуже красиві, рожеве золото, жінці завжди приємно", - говорить Ірина Білик.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ірини Білик поділився ніжним фото з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути