четвер, 21 квітня 2022 19:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Цибульська сказала, чому не соромно доглядати за собою під час війни: "Немита голова не допомагає"

Цибульська сказала, чому не соромно доглядати за собою під час війни: "Немита голова не допомагає"
Співачка Оля Цибульська розповіла, чому не соромно доглядати за собою під час війни. Фото: instagram.com/cybulskaya

Виконавиця Оля Цибульська поділилася думками щодо того, чи доречно дбати про зовнішній вигляд у воєнний час.

Артистка впевнена, що жінки не мають відчувати сорому за те, що роблять манікюр, зачіску або макіяж. Про це вона розповіла в Instagram.

"Якось мій друг із ЗСУ подзвонив, коли я сиділа п'ятий день з немитою головою в кутку кімнати і читала новини. Він сказав, що дзвонить за світлом і теплом. Я розказала, як є. Я катаюсь на емоційних качелях - від повної апатії до істерики і назад. Болить постійно за всіх і за все. "Олю, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут з пацанами, бо боремось за Україну і наших красивих дівчат. Чуєш? Чекаю класну фотку. Хочу посміхнутись". До мене ніби дійшло", - написала співачка.

Цибульська зазначила, що "ця клята війна забирає людей, домівки, міста".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко розкрив, чого йому бракує під час війни: "Це завжди було частиною мого життя"

"Вона забирає сили. Вона відбувається ціною найдорожчого. Ціною нашої молодості, нашого людського щастя. Війна закінчиться обов'язково. І буде наша перемога. А що лишиться від мене? Нам треба берегти красу і зараз. Зараз особливо. Бо вона дає сили нашим хлопцям і дівчатам на передовій", - додала вона.

Артистка зауважила, що "бути красивою у воєнний час - не соромно".

"Бути красивою у воєнний час - це мотивувати наших найкрутіших, найгарячіших хлопців до перемоги. Бути красивою у воєнний час — це бути врівноваженою, а від того спокійною для своїх дітей та близьких", - поділилася вона.

Українки також висловили свої думки в коментарях під дописом:

"Я заплітаю коси. З ними і гарно, і зручно", "Ранішні ритуали це помолитися, подякувати Богу, відкрити вікно, вдихнути свіже повітря на повні груди, випити стакан води, ну а потім понеслося - кава, макіяж, укладка", "Я мешкаю у Харкові. Ми їздимо на манікюр та шугаринг за 20 кілометрів від нас. Але ми ж дівчата", "Гарні слова".

Цибульська поділилася моторошними кадрами оселі її батьків в Ірпені на Київщині. Точніше тим, що від неї лишилося після російської навали.

Зараз ви читаєте новину «Цибульська сказала, чому не соромно доглядати за собою під час війни: "Немита голова не допомагає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути