вівторок, 14 лютого 2012 14:41

Чоловік Наташі Корольової натякає на вагітність співачки

Чоловік Наташі Корольової натякає на вагітність співачки

Популярна виконавиця Наташа Корольова та її чоловік, стриптизер Тарзан (Сергій Глушко), давно мріють про другу дитину. Здається, їхня мрія може незабаром здійснитися.

Зараз артистка Наташа Корольова, зазвичай така балакуча з представниками преси, несподівано перестала відповідати на питання журналістів. Особливо якщо вони стосуються її цікавого стану, чутки про що останнім часом з'являються в різних виданнях. Королева посміхається, кокетує, сміється, але безпосередньо не говорить, чи дійсно вона чекає на дитину.

І ось тут вирішив висловитися її чоловік Сергій Глушко. Артист заявив, що вони з дружиною будуть раді поповненню у сімействі і незабаром їх відвідає лелека. Досить розмите формулювання, однак якщо врахувати, які зусилля прикладали Наташа і Сергій, щоб знову стати батьками, можливо, артисти дійсно чекають на дитину.

Нагадаємо, у пари є дев'ятирічний син Архип, проте Корольова і Глушко не раз зізнавалися, що хотіли б як мінімум ще двох дітей. Проте співачка ніяк не могла завагітніти і подарувати синові братика або сестричку. Королева вирішила звернутися за допомогою до медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова ляже під ніж хірурга заради народження дитини

Єдиним способом виправити ситуацію було хірургічне втручання, і нарешті Корольова зважилася на нього. Лікарі клініки виділили знаменитості окрему комфортабельну палату. Сама операція, як обіцяли медики, нескладна, і, як планувалося, робити її повинен був один з провідних фахівців Росії в цій сфері.

Але гарантії, що зірка відразу завагітніє, немає. Після хірургічної процедури Наташі Корольовій належить пройти курс терапії.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Наташі Корольової натякає на вагітність співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути