середа, 28 грудня 2011 14:52

Черновецький нарешті став холостяком

Черновецький нарешті став холостяком

У середу, 28 грудня, Печерський районний суд поставив крапку в шлюборозлучному процесі сім'ї Черновецьких, повідомляє Обозреватель.

За словами судді Печерського районного суду Галини Супрун, після вивчення всіх матеріалів справи суд дійшов висновку, що "шлюб Черновецьких останні два роки носив формальний характер".

"Так як у шлюбі неповнолітніх дітей немає, майнових претензій немає - суд порахував можливим задовольнити позов Черновецького Л.М., а шлюб вважати анульованим", - заявила суддя.

Саме подружжя на засідання не з'явилось, був лише адвокат мера, пише газета "Сегодня".

Аліна Айвазова надіслала листа, в якому просила ще раз відкласти їхнє розлучення. Вона написала, що зараз знову знаходиться в Європі і проходить курс лікування.

За словами Айвазової, наближаються новорічні та різдвяні свята, і у сім'ї буде привід зустрітися. Вона спробує відновити стосунки зі своїм чоловіком. Однак суддя не взяла до уваги доводи Айвазової і винесла рішення розлучити подружжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький відсвяткував ювілей із коханкою

Нагадаємо, 15 серпня, ЗМІ облетіла новина про те, що дружина столичного мера Леоніда Черновецького Аліна Айвазова подала до Печерського районного суду Києва позов про розірвання шлюбу. Причини Аліна Айвазова називати не стала.

Пізніше з'явилася інформація про те, що Айвазова змінила своє рішення, і найближчим часом забере з суду заяву про розірвання шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький нарешті став холостяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути