вівторок, 30 серпня 2011 18:03

Дружина Черновецького вирішила піти від нього ще вісім років тому

Дружина Черновецького вирішила піти від нього ще вісім років тому

Дружина київського мера Леоніда Черновецького Аліна Айвазова уже 8 років не живе з чоловіком, тому що перегоріла.

Аліна Айвазова наразі перебуває в Монако. Відпочиває після лікування артриту. Подробиці кохання свого чоловіка та Олени Савчук не коментує, але із задоволенням згадує, як Савчук працювала у неї продавчинею.

"Олена Савчук працювала у мене продавцем, а її чоловік Савчук, я не пам'ятаю, як його звуть, у мене працював у Конча-Заспі садівником або комендантом, от я не пам'ятаю точно. У мене просила про це Софія Савчук - працевлаштувати її доньку Олену і працевлаштувати її зятя", - згадує Айвазова.

Від Черновецького вона вирішила піти ще вісім років тому, бо пристрасть вщухла: "Я зрозуміла, що моє серце – все, всередині уже немає того кохання, як до чоловіка".

День, коли екс-мер погодився розлучитись, Айвазова називає найщасливішим у своєму житті.

"Послухайте, ви ж розумієте, що я красива жінка, ви подивіться на мої фотографії. Я думаю у мене дуже багато залицяльників. Але я кавказька жінка. Перше, мене повинні полюбити. Друге, я повинна полюбити. А третє, я ніколи не буду зустрічатися з чоловіком поки я не вийду заміж. Навіть він не зможе мене поцілувати", - запевняє дружина мера, додаючи, що схудла на 13 кілограмів і почувається на всі сто.

Нагадаємо, раніше Айвазова розповіла, що, дізнавшись з "дзвінків доброзичливців" про стосунки свого чоловіка з іншою жінкою, подала на розлучення. Але на прохання дітей відкликала позов.

Вона також розповіла, що Черновецький домігся багато чого завдяки їй та її батькові.

Після цього мер Києва, у свою чергу, заявив, що його стосунки з дружиною неминуче закінчаться розлученням.

"Ми не живемо разом, як чоловік і дружина, вже дуже багато років. І, незважаючи на це, я відчуваю до моєї дружини щиру повагу, як до матері моїх дітей і жінку, яку я любив протягом багатьох років", - заявив Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Черновецького вирішила піти від нього ще вісім років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути