понеділок, 15 серпня 2011 12:01

Черновецького залишає дружина
7

Фото: Фото: from-ua.com

Мер Києва Леонід Черновецький розлучається зі своєю дружиною, з якою разом мали спільний бізнес та виховували двох дітей: дочку Христину та сина Степана.

Підтвердженням цього стала заява про розлучення Аліни Айвазової, дружини Черновецького, до Печерського суду. Засідання було призначене на 15 серпня, проте слухання справи перенесли на 30 серпня, повідомляє журналіст Gazeta.ua.

Справа в тому, що ні Айвазова, ні Черновецький не з'явились на засідання - прибула лише представниця дружини мера Києва, яка не давала ніяких коментарів. Також відмовилась говорити й суддя, Галина Супрун, яка заявила, що журналісти - не учасники процесу.

Суд перенесли, бо не прийшов адвокат Леоніда Черновецького.

Нагадаємо, що Леонід та Аліна разом виховували двоє дітей, в них є внучка та троє внуків.

Вони познайомились під час вступу до Харківського юридичного університету, але одружились тільки через 4 роки. Мер навіть співав своїй дружині на очах у журналістів.

Аліна та Леонід мали спільний бізнес, але після того, як чоловік пішов у політику, пані Айвазова взяла на себе керівництво фінансовими справами чоловіка. Усі власні покупки, за її твердженням, вона здійснює на власні кошти, але інколи бере взайми гроші в чоловіка.

Два роки тому Аліна сказала, що її чоловік стане президентом: "Зараз лише початок кар'єри Льоні в політиці. Мій чоловік стане президентом. У мене був "месидж" від Бога - з Льоньою в Україну прийде спасіння".

Зараз ви читаєте новину «Черновецького залишає дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути