Ексклюзиви
вівторок, 14 грудня 2010 16:48

Черновецький балотувався на премію "Благодійник року"

Черновецький балотувався на премію "Благодійник року"

Мер Києва Леонід Черновецький висувався на премію "Благодійник року-2010".

Про це сьогодні, 14 грудня, розказала письменниця, голова наглядової ради конкурсу Оксана Забужко.

"Надійшла заява від Леоніда Черновецького. За таким принципом усі наші державні вороги можуть вважатися благодійниками, бо в кожного є "облагодіяне" коло родичів, знайомих, друзів. Для цього існує журі, яке якісно виконало свою роботу і обрало дійсно гідних переможців", - сказала вона.

Урочисте нагородження лауреатів відбудеться 16 грудня в столичному музеї Ханенків. Серед них організації "Майкрософ", "Астеліт", "Чорнобиль-Допомога" тощо.

Членами журі були нардеп Леся Оробець, бізнесмен Маргарита Січкар, заступник Міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова.

"В номінації перемогли люди, які дійсно кожен день займаються мурашиною роботою латання зяючих чорних дірок, з якими не справляється наша дисфункційна держава. Це є нормальний спосіб існування громадянського суспільства — самоорганізація", - додала Забужко.

"Весь цей тиждень, до дня Святого Миколая в Україні оголосили тижнем благодійності. Зі столичним музеєм благодійності, його ще називають Будинком Петра Першого, ми домовились, що протягом цих днів там буде безкоштовний вхід", - розказав голова оргкомітету конкурсу Олександр Максимчук.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький балотувався на премію "Благодійник року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути