Ексклюзиви
субота, 11 травня 2013 16:44

Через пародію на Стаса Михайлова, з української компанії "здерли" 25 тисяч

Найбільш високооплачуваний російський виконавець Стас Михайлов тепер став багатшим ще на 25 тисяч гривень. Адвокатам артиста вдалося виграти один із судів, пов'язаних із гнівною пародією на співака, повідомляє glianec.com.

Відтак, суд задовольнив клопотання Михайлова і заборонив показ фільму-пародії "Дублер" в Україні. Автором висміювання Михайлова став відомий російський гуморист — Олександр Ревва.

  Ревва зіграв Стаса Михайлова просто віртуозно, але артист, схоже, дуже образився
Ревва зіграв Стаса Михайлова просто віртуозно, але артист, схоже, дуже образився

"Суд вирішив задовольнити позовну заяву Михайлова Станіслава Володимировича до ВАТ "Геліон-кіно" про вилучення примірників художнього фільму, заборону показу картини та відшкодування моральної шкоди артистові, — розповіли журналістам у суді — Суд постановив вилучити у ВАТ "Геліон-кіно" всі примірники художнього фільму "Дублер" для їх подальшого знищення, заборонити "Геліон-кіно" будь-які дії, пов'язані з рекламою або поширенням цього фільму. І стягнути з "Геліон-кіно" на користь Стаса Михайлова 25 тисяч гривень в рахунок відшкодування моральної шкоди".

  Мабуть, пародія вийшла дуже схожа
Мабуть, пародія вийшла дуже схожа

Зараз ви читаєте новину «Через пародію на Стаса Михайлова, з української компанії "здерли" 25 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути