пʼятниця, 03 грудня 2021 01:45

"Чекаю відповідь уже 15 років" - Коляденко освідчувався Білик у туалеті

Шоумен і танцюрист Дмитро Коляденко розповів, з чим у нього асоціюються новорічні свята. Він зізнався, що для нього це період сюрпризів і подарунків, які артист обожнює вручати.

За лаштунками шоу "Маска" ведучий розповів, що найчастіше освідчувався і дарував обручки співачці Ірині Білик саме в новорічну ніч.

"Вона їх брала, а заміж не виходила. Саме у святковий вечір, за пів години до бою курантів, я її вів то на балкон, то в туалет, дарував обручку і кликав заміж", – поділився Коляденко.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Ведучий Дмитро Коляденко розповів, що найчастіше освідчувався і дарував обручки співачці Ірині Білик саме в новорічну ніч
Ведучий Дмитро Коляденко розповів, що найчастіше освідчувався і дарував обручки співачці Ірині Білик саме в новорічну ніч

Як стверджував хореограф, йому було все одно, де саме освідчуватися, аби лише встигнути зробити це на Новий рік.

"Так, у туалеті. Вона сміялася, а я нормально пояснював – ми ж були на корпоративах, де багато фанатів, і треба було запитати наодинці. Ось, чекаю відповідь 15 років" – розповів співак.

Навіть фінансове питання не зупиняло шоумена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Shadu пригадала, як зустрічала Новий рік на паспортному контролі

"Я не жлоб і ніколи не рахую витрачене. Найчастіше я навіть не питаю ціни, якщо мені подобається – купую. Вважаю, якщо дуже хочеться, треба брати і радіти цьому. Більше того, я ніколи нічого не забирав назад – це все для неї було куплено" – додав Коляденко.

Шоумен і хореограф 50-річний Дмитро Коляденко зізнався, що влаштовував сцени ревнощів колишній коханій - співачці 51-річній Ірини Білик. Про їхній роман багато пліткували. Танцюрист познайомився з виконавицею 2001 року. Тоді Білик була заміжньою. Але Коляденко однаково запросив її до ресторану після виступу у Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «"Чекаю відповідь уже 15 років" - Коляденко освідчувався Білик у туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути