вівторок, 22 листопада 2022 16:00

"Це був публічний обман" – українська співачка їздила до окупованого Криму і тепер кається

"Це був публічний обман" – українська співачка їздила до окупованого Криму і тепер кається
Співачка Аліна Паш назвала скандал із нацвідбором на Євробачення 2022 "публічним обманом". Фото: instagram.com/alinapash

Українська співачка Аліна Паш вперше публічно визнала, що потрапила до тимчасово окупованого Криму незаконно і підробила довідку про поїздку.

Скандал із нацвідбором на Євробачення 2022 назвала "публічним обманом". Про це заявила в інтерв'ю з Еммою Антонюк.

Артистка каже, що знала, що може порушити умови нацвідбору через незаконну поїздку на півострів. Тепер вважає, що її рішення тоді було "безвідповідальним".

"Мені хотілося говорити скрізь про те, які ми офігенні українці та українки. І на той момент Євробачення могло стати найгучнішою сценою, щоб сказати про те, що в мене дуже болить і про те, чим я дуже пишаюся. У 2019 році я вже мала ці питання від суспільства, і я відповідала, навіщо їздила туди. Я їздила на весілля на територію Криму, мені було 22 роки, я була бек-вокалісткою Ірини Білик. Я робила свою роботу та не цікавилася повноцінно всіма нюансами. Я була безвідповідальною. Мала б про це подумати двічі", – зізналася вона.

Як пояснила виконавиця, спочатку вона дійсно вагалася, як саме вона потрапила на територію Криму, та не могла згадати деталей.

Зірка визнала, що таки незаконно в'їжджала до Криму з території Росії. Також співачка підтвердила, що історія з довідкою – це теж брехня, через яку їй дуже прикро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За виступи в РФ: хто з українських зірок розкаявся після 24 лютого

"Я не була впевнена, як це сталося, це було 2015 року. Я не пам'ятала, як я заїжджала. Це було безвідповідально. Так, я туди потрапила незаконно. І я не мала права брати участь у нацвідборі. І я беру на себе цю відповідальність зараз. Це був публічний обман, і мені дуже шкода, що він став таким гучним і перед такими подіями", – заявила співачка.

За словами Паш, її батько упродовж п'яти місяців захищав Україну від російських окупантів на передовій.

"Мій батько зараз у запасі по здоров'ю. Він провів там п'ять місяців. Це страшно. Я не знаю, що відчувають ті сім'ї, де тато на війні, або які втрачають…", – підсумувала артистка.

Аліна Паш 2015 року виступала на весіллі у Криму на бек-вокалі у виконавиці Ірини Білик. Згодом виявилося, що артистка незаконно приїхала на півострів – прилетіла літаком з Росії. Для участі у відборі на Євробачення Паш надала довідку "Суспільному", яка нібито підтверджувала, що вона приїхала до Криму з України. Та довідка виявилася підробленою.

Україну в результаті представив гурт Kalush Orchestra, який здобув перемогу.

Зараз ви читаєте новину «"Це був публічний обман" – українська співачка їздила до окупованого Криму і тепер кається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути