середа, 05 квітня 2023 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це була "Точка У": Леся Нікітюк потрапила під ворожий обстріл

"Це була "Точка У": Леся Нікітюк потрапила під ворожий обстріл
Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, як разом зі своєю командою потрапила під ворожий обстріл. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, як разом зі своєю командою потрапила під ворожий обстріл.

Небезпечний момент у житті знаменитості трапився тоді, коли вона їздила містами України та знімала своє шоу. Про це Нікітюк розповіла у інтерв'ю "Новому каналу".

На щастя, ані Леся, ані її команда не постраждали.

"Їхали якось з одного населеного пункту до іншого і дорогою потрапили під обстріл. Наскільки нам пізніше стало відомо, це була "Точка У". Дякуючи ЗСУ та Богу всі лишилися живі, здорові та неушкоджені...", – розповіла ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я її обожнюю" – снайперка Емеральд подружилася з Кароль та Нікітюк

Нікітюк додала, коли вони з командою чують сигнали повітряної тривоги, то негайно йдуть до укриття. Утім, коли знімання шоу відбувалися у Херсоні, то там постійно були вибухи.

"Під час тривог ми спускалися в укриття. Кілька разів було таке, що лунала сирена, ми їхали в укриття в готелі, в якому зупинились. Щойно приїжджали, тривога закінчувалася, і ми вирушали назад знімати", – розповіла Леся.

За її словами, повітряні тривоги були дуже часто.

"Якщо в Telegram-групах пишуть: "У Херсоні вибухи, будьте обережні", то, щоб ви розуміли, там вибухи постійно. А найдивніше, що ти звикаєш до цього лише години за дві й припиняєш сіпатися. Сприймаєш як належне...", – поділилася ведуча.

У лютому телеведуча Леся Нікітюк відвідала Харків, зокрема, їздила в район Салтівки, який дуже сильно постраждав від російських обстрілів.

Зірка зізналася, що була дуже розгубленою, коли туди їхала. Коли Нікітюк приїхала на Салтівку, почався снігопад, який, за її словами, ніби захотів "сховати" жахливі наслідки російської агресії. Світлини зруйнованих будинків зірка опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Це була "Точка У": Леся Нікітюк потрапила під ворожий обстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути