Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2012 13:45

"Це була напівп'яна танцювально-співоча оргія" - одкровення учасниці конкурсу "Міс Земля"
6

Фото: Фото з власного архіву Євгенії

Російський телеканал "Вести" оприлюднив відео, на якому власниця конкурсу "Міс Земля" Лорейн Шак обговорювала з представниками "одного з російських олігархів" можливу перемогу російської конкурсантки у разі перерахування 4 мільйонів доларів. Від України на конкурс краси їздила сумчанка Євгенія Прокопенко. Про те, що там відбувалося, Євгенія Прокопенко розповіла у інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Якби знала, що там відбувається, то не поїхала б. Цей конкурс — бізнес для організаторів. Місця були куплені. Дівчата за два тижні знали хто буде у ТОП-16 і хто одягне головну корону. Переможницю вибирає не журі, а спонсори. При цьому, зовнішність і результати голосування не важливі. Важливо, які спонсори проплатили, замовили слівце і на яку дівчину показали", - розповіла Євгенія Прокопенко.

За її словами, вечори учасниці конкурсу проводили у розважальних закладах, де знайомились зі спонсорами.

"Вечори проводили у пивних кабаках. Одягали вечірні сукні і на нас приходили натовп роззяв подивитися. На цих вечорах можна було познайомитись зі спонсорами і деякі дівчата "черікали" з ними. Якось після конкурсу у купальниках відібрали десять дівчат і завезли у кантрі клуб. Нас завели у невеличку кімнату і змусили співати караоке. Там було декілька чоловіків, які "розчавили" пляшку "Чіваса". Це була така напівп'яна танцювально-співоча оргія. Знаю, що кілька дівчат після тієї вечірки не ночували у готелі", - розповіла Євгенія Прокопенко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Переможницею "Міс Земля-2012" стала струнка білявка з Чехії

У змаганнях "Міс фотогенічність" українка набрала 15 тисяч голосів у соціальній мережі, проте перемогла дівчина з Венесуели.

"На конкурсі "Міс фотогенічність" голосування проходило у "Фейсбуці". Я отримала 15 тисяч голосів. Ці голоси видно у інтернеті. За перемогу у цьому конкурсі боролася з дівчиною з Індонезії та Китаю. Проте у шумі та гаморі організатори оголосили, що перемогла дівчина з Венесуели з 28 тисячами голосів. Всі переглядалися у подиві. За офіційними даними Венесуела набрала лише 7 тисяч. Ми ставили запитання організаторам, звідки взялася цифра 28 тисяч, на що нам відповіли, що на це змагання мали вплив спонсори, які могли підкоригувати результати", - розповіла Євгенія.

Нагадаємо, цьогоріч конкурс "Міс Земля" відбувся 24 листопада у філіппінській столиці Маніла. За титул змагалися 96 дівчат. Переможницею стала чеська учасниця Тереза Файксова, яка отримала 100 тисяч доларів.

/media/video/471713/1_471713.mp4

Зараз ви читаєте новину «"Це була напівп'яна танцювально-співоча оргія" - одкровення учасниці конкурсу "Міс Земля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути