пʼятниця, 16 листопада 2018 13:25

Чарлі Шин зізнався, що лікується від тяжкої хвороби

  Чарлі Шин зробив заяву
Чарлі Шин зробив заяву

16 листопада 2015 го року знаменитий актор Чарлі Шин розповів про свій ВІЛ-позитивний статус. Керівництво каналу NBC оголосило, що 17 листопада Шин з'явився в їхній програмі Today Show, щоб зробити "заяву особистого характеру".

У той же час, портал Radar Online стверджує, що Чарлі вже давно живе з діагнозом ВІЛ і зібрався розповісти про це.

Газета The Sun опублікувала статтю, в якій говорилося про якусь "суперзірку" чоловічої статі, якій поставили діагноз ВІЛ. Дана інформація викликала безліч суперечок: багато хто звинувачував видання в порушенні етики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тара Рід шокувала анорексичними формами

Через кілька днів преса опублікувала одкровення дівчини, що працює в порноіндустрії. Зірка фільмів для дорослих розповіла, що зустрічалася з якимсь знаменитим актором, чиє ім'я вона не стала називати, і той виявився заражений ВІЛ. За словами дівчини, чоловік боїться, що інформація зашкодить його кар'єрі і приховує її в тому числі і від своїх численних подруг.

Підозри таблоїдів натрапили саме на Шина. Видання Radar Online описувало героя історії як "мега-зірку середнього віку з іміджем поганого хлопця, чий спосіб життя наповнений одноразовим сексом і нічого не значущими відносинами". 52-річний актор відомий своєю тягою до алкоголю та вечірок.

Крім того, з'явилася інформація про те, що герой статей платить по 20 тисяч доларів на місяць дівчині, яка дізналася про йог хворобу.

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин зізнався, що лікується від тяжкої хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути