вівторок, 05 квітня 2011 15:47

Чарлі Шин влаштував стриптиз під час свого шоу
6

Голлівудський скандаліст Чарлі Шин, який завдяки своїм витівкам не залишає передовиці західних ЗМІ, знову порадував публіку. Цього разу актор публічно оголився під час свого шоу в Чикаго.

Американці прийшли в повний захват від експромту актора. Втім, Шина тепло зустрічали, ще коли він тільки під'їжджав до театру. А під час виступу після стриптизу актора, який скинув з себе сорочку, публіка просто вибухнула. Щасливі глядачі, яким, до того ж, дісталися футболки із зображенням Шина, після закінчення шоу влаштували Чарлі овацію.

До слова, шоу актора в Детройті, яке було до Чикаго, провалилося. Глядачі йшли, не дочекавшись фіналу, а Шин кричав: "Я вже отримав ваші гроші, піжони!". Багато хто збирається подати до суду і вимагати свої кровні назад.

Сталося це через те, що шоу Шина вийшло вкрай нудним. Почалося все довгою демонстрацією уривків фільмів, в яких знімався Шин. Після цього він з'явився на сцені і задав публіці питання: "Тут кого-небудь бентежить той факт, що я - лайно?". Публіка стала свистіти і кричати "бу". У якийсь момент хтось із залу звернувся до Шина: "Ти відстій!". Чарлі у відповідь на це сказав: "Все так, чувак, але в мене твої гроші!"

Після закінчення шоу багато хто був упевнений, що і в інших містах на Шина чекає провал. Проте актор успішно зробив роботу над помилками, про що і свідчить його тріумф у Чикаго.

До слова, турне містами США Чарлі затіяв, аби заробити грошей після його звільнення з серіалу "Дві з половиною людини". Проте нещодавно пройшла інформація, що Шин може повернутися на знімальний майданчик.

Керівництво Warner Brothers визнало, що погарячкувало, прибравши з серіалу улюбленця публіки. Представники CBS заявили, що вирішили пробачити актора і відновити роботу над проектом. З чуток, глава компанії Лес Мунвес зробить все можливе, аби отримати Чарлі Шина назад.

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин влаштував стриптиз під час свого шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути