Ексклюзиви
пʼятниця, 25 лютого 2011 10:23

Через Чарлі Шина закрили серіал

Через Чарлі Шина закрили серіал

Компанія CBS заявила, що припиняє роботу над серіалом "Дві з половиною людини" в цьому сезоні.

Робота над комедією була тимчасово призупинена в січні 2011 року, коли виконавець головної ролі Чарлі Шин потрапив до лікарні. Спочатку говорилося, що у нього грижа. Проте пізніше стало відомо, що актора госпіталізували після вечірки в його будинку, яка тривала 36 годин. Відразу після лікарні актор відправився в реабілітаційний центр.

Планувалося, що Чарлі Шин повернеться до роботи над шоу у четвер, 24 лютого 2011 року. Проте напередодні актор дав дивне інтерв'ю, в якому, зокрема, в образливій формі звинуватив продюсера телешоу Чака Лоррі в тому, що той погано робить свою роботу.

Через кілька годин після появи цього запису CBS і Warner Bros. Television оголосили про те, що виробництво "Двох з половиною людей" в цьому році не відновиться. Таким чином, у восьмому за рахунком сезоні серіалу буде всього 16 серій замість запланованих 24.

Крім того, стало відомо, що компанії вирішили не платити Шину за вже відзнятий матеріал, який залишився недоробленим. Актор втратить близько 1,2 мільйона доларів. При цьому невідомо, чи отримають гроші інші актори серіалу і співробітники знімальної групи.

Зараз ви читаєте новину «Через Чарлі Шина закрили серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути