Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 09:44

Чарлі Шина госпіталізували після 36-годинної вечірки

Чарлі Шина госпіталізували після 36-годинної вечірки

Американський актор Чарлі Шин госпіталізований з сильними болями в області живота, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на офіційного представника Шина.

Журналістам сказали, що стан актора пов'язаний з грижею стравохідного отвору діафрагми, від якої він страждає протягом тривалого часу. Шин багато сміявся під час останніх зйомок, що також могло вплинути на грижу. Каліфорнійський сайт про знаменитостей TMZ додає, що госпіталізації Чарлі Шина передувала вечірка в його будинку, що тривала 36 годин.

Джерело, присутнє на вечірці у Шина, заявило TMZ, що актор протягом багатьох годин курив крек - перед вечіркою йому привезли валізку наркотиків. У будинку знаходилися запрошені на вечірку порноактриси. З однією з них Шин три години переглядав порнофільми, коментуючи їх з професійної точки зору.

"Швидку допомогу" викликали сусіди, яким, у свою чергу, зателефонував хтось із гостей Шина. Стан актора розцінюється як важкий, його повинні прооперувати найближчим часом.

Чарлі Шин є лауреатом премії "Золотий глобус". Він відомий завдяки участі у фільмах "Вихідний день Ферріса Бьюллера", "Гарячі голови", "Уолл-Стріт", "Взвод", а також роллю в серіалі "Дві з половиною людини".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шина госпіталізували після 36-годинної вечірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути