Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2024 16:17

"Був упевнений, що більше не одружусь" - Войтенко вперше прокоментував заручини
3

Костянтин Войтенко й Наталія Камінська
Фото: instagram.com/constantine.voytenco
Костянтин Войтенко й Наталія Камінська
Костянтин Войтенко й Наталія Камінська

Український актор Костянтин Войтенко, який днями зробив пропозицію дизайнерці Наталії Камінській, прокоментував заручини.

У коментарі "Новому каналу" артист зізнався, що після розлучення з Валентиною Марініною, не планував створювати нову сім'ю.

"На початку повномасштабної війни я активно займався волонтерською діяльністю. І от прийшов черговий запит на бронежилет. Мав залишити його у знайомих, аби ті передали військовому. Коли приїхав віддавати бронік, двері мені відчинила Наталі. Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, щоб знайти кішку, яка загубилася. Ми вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обійнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними й дивовижними, що все одразу стало зрозуміло", - пригадав Войтенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт почав жити з молодшою на 27 років коханою - ЗМІ

Додав, що після зустрічі вони з Наталією почали переписуватися, а згодом стали жити разом.

"Я був упевнений, що більше ніколи не одружусь. І не приховував цього від Наталі. Ми розмовляли про це ще на початку нашого спілкування. Але справжні почуття роблять дива. Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко", - розповів Костянтин.

Нагадаємо, колишня дружина Войтенка - Валентина Марініна - звинуватила його в домашньому насиллі. Вона заявляла, що актор протягом декількох років її бив та знущався.

"Мій колишній чоловік і відомий актор Костянтин Войтенко - домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки та насильник", - повідомляла танцівниця.

Розказувала, що після випадку домашнього насильства жінка навіть викликала поліцію. Однак правоохоронці пропонували колишньому подружжю помиритися.

Зараз ви читаєте новину «"Був упевнений, що більше не одружусь" - Войтенко вперше прокоментував заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути