вівторок, 08 серпня 2017 11:29

"Бумбокс" презентує одразу два кліпи на пісню "Голий король"
24

Кадри з кліпів "Бумбокс" на пісню "Голий король"
Фото: Прес-служба
Кадри з кліпів "Бумбокс" на пісню "Голий король"
Кадри з кліпів "Бумбокс" на пісню "Голий король"
Кадри з кліпів "Бумбокс" на пісню "Голий король"
Кадри з кліпів "Бумбокс" на пісню "Голий король"

Змінений до невпізнаваності "Звукоцех" кіностудії Довженка, м'яке світло, килими на підлозі, вузьке коло запрошених, у відеоряді бумбокси, що метають блискавки, Валік у футболці Napalm Death, Хливнюк сміється - такою вийшла перша версія кліпу "Голий король".

Дебош у супермаркеті, бійка за участю курки-гриль, об'їдання іноземців на Хрещатику, плаття із секс-шопу, станція метро Золоті ворота, перетворена на тронну залу, сором у Національному художньому музеї - це просто не може бути офіційним кліпом. Але це правда. Друга версія буде доступна на офіційних сторінках у Facebook і на каналі YouТube о 20:00.

Якщо в першій версії кліпу режисер, сім операторів, три звукорежисера і публіка сконцентрували увагу на музикантах, то у другій версії головними героями стали Belarus Free Theatre, Київ та його жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бумбокс" презентував трек "Голий король"

Відео "Голий король" не перша спільна робота BFT і Бумбоксу. 2015 року великий резонанс викликала акція I'm with the Banned за участю Девіда Гілмора, Джеремі Айронса, Вікторії Модести, Brutto, Ніла Теннанта, Pussy Riot, визнана однією з кращих театральних постановок року. З приголомшливим успіхом пройшли 2016 року світові гастролі вистави Burning Doors, в якій звучить музика "Бумбоксу". Вистава отримала престижну британську театральну премію Offie'2017.

"Ми вирішили, що версій у кліпа буде дві і ми запустимо їх в один день. Робиться так чи ні - яка різниця? Ми зробимо. У нас батл, нехай і жартівливий. Хливнюк проти Согомонова. На моєму боці зріст і мікрофонна стійка, на боці Олексія вся продюсерська рать. Якщо серйозно, я радий представити обидві версії. Концертний варіант "Короля" - це заявочне відео з першого (!!!) офіційного відео концерту "Бумбоксу". Кліп з BFT - мене радує, що ми разом вже кілька років - експеримент, часом на межі фолу, але чому б і ні? Дякую ББ-Family, BFT і всім, хто брав участь в обох проектах", - говорить Андрій Хливнюк про кліп "Голий король".

"Голий король" – другий сингл з однойменного міні-альбому. В березні "Бумбокс" випустив пісню і відео "Колишня". До EP увійшло шість пісень: "Колишня", "Голий король", "Болельщик", "Сталеві квіти", "Вечір в Ріо" - пісня, записана разом з O.Torvald, і акустична версія пісні "Люди" як бонус-трек.

Реліз міні-альбому "Голий король" відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах, вінілі та у цифровому форматі.

7 вересня концертом у Чернівцях "Бумбокс" відкриє тур "Голий король", перша частина якого охопить 21 місто в Україні, три - в Польщі та вісім - у США і Канаді.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" презентує одразу два кліпи на пісню "Голий король"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути