вівторок, 10 жовтня 2017 04:15

Бродячі пси і стіни в крові - Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту
6

Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту
Фото: Facebook.
Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту
Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту
Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту
Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту

Плавчиня Яна Клочкова поділилась гірким досвідом відпочинку на турецькому узбережжі.

Разом з подругою обрала 5-зірковий готель в Бодрумі, на якому наполягав турагент. По приїзді дівчат шокував сервіс. Їх завезли у глухе село. Довкола бігали бродячі пси, стіни готельного номера були обмащені кров'ю. Про це спортсменка написала у Facebook.

"В аеропорту ніхто не зустрів. Ні гіда, ні супроводу. Ледь відшукали автобус. Виявилося готель не в Бодрумі і навіть не на околиці. Їхали близько 2 годин більше 140 кілометрів. Привезли в якусь глушину. Просто село, якого і на карті не можу знайти. Готель представляв з себе страшний напіврозвалений комплекс, в якому майже не було відпочиваючих. У номері не було постільної білизни. Один рушник на двох з подругою. Замість території навколо готелю - якесь сміттєзвалище. По території гуляла зграя бродячих собак. Додзвонилася турагенту Денису. Сказав, що спить і буде вирішувати наші проблеми тільки завтра", - пише Яна Клочкова.

Найбільше вразили спортсменку забруднений готель, який був всіяний екскрементами.

"Подивилася на стіни номера. Вони були запльовані кров'ю та іншими незрозумілими речовинами. По території готелю гуляли собаки. Вони були всюди, в барі, біля басейнів, на шезлонгах, біля рецепції. Все було всипане їх продуктами життєдіяльності, які ніхто навіть і не збирався прибирати. Вони ходили пили воду з басейну. Це жах. Пляж мене просто добив. Дорога до пляжу – бездоріжжя і болото із залишками будівельного сміття", - додає Яна Клочкова.

Тур агент усю вину переклав на турфірму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із туристами зірвався з 50-метрової скелі, є загиблі

Співачку Ламу у вересні затримали на паспортному контролі в аеропорту в Туреччині. Артистка поверталася з відпочинку.Причиною став вік за паспортом. Прикордонників насторожило те, що жінка виглядає значно молодшою за свій вік. Тримали Ламу, поки її не впізнали українські туристи. Почали просити автографи і робити спільні фото.

Зараз ви читаєте новину «Бродячі пси і стіни в крові - Яна Клочкова показала страхіття турецького курорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути