четвер, 20 грудня 2012 15:51

Бріжит Бардо підтримала Жерара Депардьє

Бріжит Бардо підтримала Жерара Депардьє
Актриса захищає колегу від гнівних недоброзичливців Фото: telegraph.co.uk

Легендарна актриса Бріжит Бардо висловилася на підтримку свого співвітчизника, популярного актора Жерара Депардьє, який вирішив залишити Францію.

Поки Жерар Депардьє, на якого буквально обрушилася з критикою вся Франція, відмовчується і ховається від преси, несподівано з гучною заявою виступила інша відома актриса, легендарна Бріжит Бардо. Незважаючи на те що артисти ніколи не були не те, щоб друзями, але і просто співрозмовниками через свої прямо протилежні погляди, Бардо все ж оголосила, що підтримує свого колегу по кінематографічному цеху.

"Я підтримую Жерара Депардьє, який став жертвою найвищою мірою несправедливого цькування з боку суспільства. Те, що він любить кориду, не заважає йому бути чудовим актором, який представляє Францію, користуючись винятковою популярністю", - заявила Бріжит Бардо.

Більш того, вона захистила Депардьє перед французьким коміком і колишнім політиком Філіпом Торретоном, який нещодавно опублікував гнівне звернення до артиста під заголовком: "Чуєш, Депардьє, ти здрейфив, чи що?" - де прозвучали такі слова: "Так ти більше не хочеш бути французом? Ти покидаєш корабель Франції в самий розпал бурі? Але Жерар, ти думав, що ми поставимося до цього зі схваленням? Чого ти чекав? Медалі? Премії "Сезар"? "Бріжит Бардо заявила, що Торретону варто "притримати злобу, вульгарність, вгамувати свою заздрість" і приберегти все це "для тих, хто цього дійсно заслуговує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жерар Депардьє роздумує над переїздом до Росії

Нагадаємо, в розпал передвиборної президентської кампанії у Франції лідер соціалістів Франсуа Олланд запропонував в цілях подолання дефіциту бюджету підвищити з 2013 року до 75% ставку прибуткового податку для громадян, які заробляють більше мільйона євро на рік. У зв'язку з цим деякі заможні люди, в числі яких опинився і Жерар Депардьє, вирішили залишити Францію.

Раніше бельгійські ЗМІ повідомили, що актор вже купив будинок в Бельгії в містечку Нешен, де оселилися багато французьких мільйонерів, і навіть цікавився процедурою отримання бельгійського паспорта.

Зараз ви читаєте новину «Бріжит Бардо підтримала Жерара Депардьє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути