четвер, 13 грудня 2012 14:24

Брітні Спірс стала найбагатшою співачкою

Брітні Спірс стала найбагатшою співачкою
Знаменитість заробила за рік $58 млн Фото: show.obozrevatel.com

Повернення на сцену принесло Брітні Спірс не тільки нову порцію слави, але і зробило значно багатшою. Вона опинилася на першому місці в списку найбільш високооплачуваних співачок, змістивши з нього Леді Гагу.

Американський журнал Forbes опублікував щорічний список найбільш високооплачуваних співачок. Перше місце в рейтингу займає 31-річна поп-зірка Брітні Спірс, яка заробила з травня минулого по травень нинішнього року 58 мільйонів доларів. Основну суму доходів співачці принесли продажі її останнього альбому "Фатальна жінка", однойменне світове турне, а також участь в рекламі та власна лінія парфумів. Крім того, у вересні Спірс стала суддею на популярному музичному шоу The X Factor і буде отримувати за це 15 мільйонів доларів на рік.

На другому місці в рейтингу з невеликим відривом від Спірс знаходиться 22-річна виконавиця музики в стилі кантрі Тейлор Свіфт, яка заробила за рік 57 мільйонів доларів. Більшу частину виручених коштів їй забезпечив гастрольний тур, під час якого вона отримувала більше одного мільйона доларів за кожен концерт, новий альбом "Червоний", а також рекламний контракт з однією з косметичних компаній і власна лінія парфумів.

Замикає трійку 24-річна поп-зірка Ріанна, яка отримала 53 мільйони доларів. Торішній лідер топу найбільш високооплачуваних співачок - 26-річна епатажна співачка Леді Гага - "з'їхала" в нинішньому рейтингу з першого місця на четверте, заробивши "всього" 52 мільйони доларів. Складові її успіху приблизно ті ж, що й у решти популярних співачок, - багато концертів, активна продаж альбомів та випуск парфумів під своїм ім'ям.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брітні Спірс не змогла приховати від папарацці своїх дорослих синів

За нею слідує 28-річна Кеті Перрі - єдина співачка, яка повторила рекорд Майкла Джексона за кількістю хітових синглів з одного альбому. Її дохід склав 45 мільйонів доларів.

В цілому, представниці прекрасної статі, як і раніше заробляють музикою менше виконавців-чоловіків. Так, в список 25 найбільш високооплачуваних музикантів світу прорвалися тільки вісім співачок. Багато в чому це пояснюється тим, що виконавиці часто змушені переривати свою кар'єру через вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс стала найбагатшою співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути