неділя, 13 січня 2013 02:22

Брітні Спірс розірвала заручини, покинула роботу журі, і хоче повернутися на велику сцену

Брітні Спірс розірвала заручини, покинула роботу журі, і хоче повернутися на велику сцену
Брітні Спірс ФОТО: myradio.ua

Співачка Брітні Спірс оголосила про розірвання заручини зі своїм колишнім агентом Джейсоном Трэвиком і про відхід з журі музичного шоу X Factor, повідомляє Reuters в п'ятницю, 11 січня.

Причини розірвання заручин із Трэвиком, укладені в грудні 2011 року, Спірс не повідомила, заявивши лише, що вони "назавжди залишаться великими друзями". Трэвик також не став пояснювати, чому весілля скасовано, заявив при цьому, що відчуває до Спірс і її синів теплі почуття, і збирається зберегти з ними дружні відносини.

Спірс раніше була одружена двічі. Перший шлюб, укладений в 2004 році з її шкільним другом Джейсоном Олександром в Лас-Вегасі, був анульований через 55 годин. У тому ж році Спірс вийшла заміж за танцюриста Кевіна Федерлайна. У 2006 році шлюб, в якому Спірс народила двох дітей, розпався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс стала найбагатшою співачкою

Після розлучення Спірс на деякий час стала головною героїнею скандальної хроніки, з'являючись на публіці в неадекватному стані і роблячи дивні вчинки. У підсумку співачка втратила право опіки над своїми дітьми, контроль над її фінансами був повністю переданий батькові Спірс, а її кар'єра різко пішла на спад. Проте до 2010 року, коли Спірс почала зустрічатися з Трэвиком, співачці вдалося повернутися на сцену і частково відновити свої материнські і майнові права.

Одним з показників затребуваності Спірс стало її запрошення в журі музичного шоу X Factor, за роботу в якому, за неофіційними даними, співачка отримувала 15 мільйонів доларів. В грудні 2012 року журнал People, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, назвав участь Спірс у журі X Factor "кращим поверненням на телебачення". Однак ряд телекритиків вважав шоу за участю Спірс наганяючим нудьгу, а рейтинги X Factor знижувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс розійшлась з Джейсоном Травіком - ЗМІ

За словами Спірс, залишити журі X Factor після року роботи вона вирішила заради того, щоб зосередитися на музичній кар'єрі. "Прийшов час повернутися в студію", - заявила Спірс, останній альбом якої, "Femme Fatale", вийшов в березні 2011 року.

Сайт TMZ.com, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, повідомив 11 січня, що Спірс веде переговори про довгостроковий контракт на виступи в Лас-Вегасі. Раніше подібні багаторічні контракти на сольні концерти в Лас-Вегасі підписували Шер, Селін Діон, Елтон Джон, Барбра Стрейзанд та інші.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс розірвала заручини, покинула роботу журі, і хоче повернутися на велику сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути