понеділок, 21 серпня 2017 11:24

Брітні Спірс показала, як насправді співає
4

Брітні Спірс
Брітні Спірс
Брітні Спірс
Брітні Спірс

У Лас-Вегасі відбулося грандіозне шоу Брітні Спірс у рамках її нової концертної програми Piece Of Me. 35-річна співачка чимало здивувала своїх шанувальників, зібравшись з силами і виконавши класичний хіт Бонні Рейтт Something To Talk About наживо.

Відео з концерту, де чітко чутно, що співачка не користується фонограмою, вже облетіло інтернет і стало вірусним.

Шанувальники співачки зраділи несподіваній перформансу Брітні. Вони пишуть, що це виконання пісні наживо - очевидний доказ вокальних здібностей Спірс, які вона не розгубила з роками. Особливо актуальним воно стало після скандалу в Японії: на відео з концерту Бріт чітко видно, як вона, знімаючи маску, заплуталася у волоссі. Але якість її співу не постраждала ні на йоту, що і породило чергову хвилю критики і звинувачень у виступах під фанеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцюристи Брітні Спірс голими руками захистили її від напористого фаната

Сама співачка пізніше жорстко відповіла всім, хто критикує її "спів":

"Багато людей думає, що я не співаю наживо. Мені доводиться записувати частину пісні, тому що я багато танцюю, але я ніколи не відкриваю рот, я завжди співаю - виходить суміш з фонограми і голосу. Мене бісить, що я кожен день витягаю свою дупу на сцену і співаю, і ніхто мені навіть спасибі за це не скаже! ", - сказала вона журналісту під час інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс показала, як насправді співає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути