понеділок, 19 листопада 2012 17:59

Брітні Спірс не змогла приховати від папарацці своїх дорослих синів
5

Американська співачка Брітні Спірс вперше за довгий час з'явилася на публіці зі своїми чарівними синами - Джейденом Джеймсом і Шоном Престоном.

Зірка намагається якомога рідше з'являтися з улюбленими синами на публіці - таким чином поп-діва оберігає дітей від всюдисущих папараці.

Однак у минулий вікенд фотографам таки вдалося зробити кілька фотографій дітей Спірс під час їхньої спільної поїздки в зоомагазин Petco.

Між тим, преса запідозрила співачку в нечесності. ЗМІ стверджують, що роман Спірс з її агентом і опікуном Джейсоном Травіком, ні що інше, як добре спланований піар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Роман Брітні Спірс з Джейсоном Травіком - піар

Так, джерела стверджують, що між ними укладено договір, за умовами якого Джейсон повинен зображувати роман, за що отримує від співачки велику суму.

"Вся історія з заручинами - лише піар, - розповідає джерело. - Брітні платить йому великі гроші за цю гру. Ніякого весілля не буде, Джейсон всього лише допомагає їй повернути хороший публічний образ. Вся ця історія занадто далеко зайшла, Джейсон вважає Брітні дурною і наївною психічно хворою жінкою, і він втомився від цього піар-роману. Але контракт підписаний, і він став заручником сім'ї Спірс. До його обов'язків входить контролювати її поведінку, він також стежить за тим, щоб вона не вживала алкоголь і наркотики".

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс не змогла приховати від папарацці своїх дорослих синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути