четвер, 09 вересня 2010 17:11

Брітні Спірс демонструвала "сексуальні сцени" на очах у свого охоронця

Брітні Спірс демонструвала "сексуальні сцени" на очах у свого охоронця

Колишній охоронець знаменитої американської поп-діви Брітні Спірс подав до суду на зірку, звинувативши її в сексуальному домаганні й інших діях, що "завдали йому моральної травми". Фернандо Флорес, котрий найнявся на службу знаменитості в лютому поточного року, вимагає призначити йому компенсацію. Її розмір не розголошується.

Відповідна позовна заява надійшла на розгляд Верховного суду в Лос-Анджелесі в середу. Флорес стверджує, що 28-річна Спірс найвідвертішим чином загравала з ним, хоча він особисто їй взаємністю не відповідав.

Зокрема, за словами охоронця, зірка поп-сцени неодноразово викликала його до себе в покої, сама ж при цьому була ледве вдягнена і на очах чоловіка демонстративно зображала "сексуальні сцени". Окрім цього, охоронець ставить в провину Брітні бурхливі скандали з коханцем на очах двох її дітей і грубу поведінку.

У своєму позові він також звинувачує охоронну фірму, яка ігнорувала всі його скарги на поведінку своєї клієнтки. За словами Флореса, він був прийнятий на роботу як охоронець Брітні Спірс в лютому 2010 року. При цьому Флорес не повідомляє, як довго він охороняв Спірс.

Адвокат співачки поки не дав коментарів за фактом судового позову проти неї.

Разом з тим, раніше джерела, близькі до оточення Спірс, заявляли, що Флорес ніколи не працював її охоронцем і не мав відношення до її сім"ї.

Нагадаємо, в кінці червня цього року Фернандо Флорес повідомив Департамент сім"ї та дитини в Лос-Анджелесі, що Брітні Спірс дуже нестабільна психічно, щоб нести відповідальність за дітей. Він стверджував, що вона била дітей ременем і давала їжу, на яку у них алергія, яка і призвела до серйозного захворювання одного з хлопчиків.

Перші повідомлення про намір Флореса подати до суду на поп-діву за сексуальні домагання з"явилися в пресі ще в червні.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс демонструвала "сексуальні сцени" на очах у свого охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути