середа, 08 серпня 2018 15:23

Британську співачку помітили у вбранні українського бренду

Британську співачку помітили у вбранні українського бренду
Дуа Ліпа засвітилася у одязі української дизайнерки. Фото: Montreal Gazette

Британська співачка Дуа Ліпа, яка співала на фіналі Ліги чемпіонів у Києві, вбралася у одяг від української дизайнерки Ксенії Шнайдер.

Під час концерту у Монреалі, Канада, вийшла на сцену в укороченому жакеті та широких джинсах із боковими розрізами. Образ доповнила відвертим бюстгальтером італійського бренду.

Жакет і джинси з'являться у наступній літній колекції від Ксенії Шнайдер.

Дуа Ліпа не вперше надає перевагу українським брендам. У червні цього року на польському фестивалі Orange виступила у вбранні від Івана Фролова. Обрала напівпрозорий бюстгальтер, декорований малюнком у вигляді ока з металевої фурнітури.

Більше року зірка співпрацює з українським брендом Marianna Senchina. У червоній сукні в чорний горошок Дуа Ліпа з'явилася на прес-конференції до фіналу Ліги чемпіонів у Києві, який вона відкрила своїм виступом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дуа Ліпа забула одягнути трусики під відверту сукню

На обкладинці італійського журналу Vogue співачка Мадонна з'явилася у капелюсі від львівського дизайнера Руслана Багінського. Головний убір, вишитий цитатами з нової пісні співачки, виготовили на замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Британську співачку помітили у вбранні українського бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути