Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2021 17:56

Брехала про оргазм: Alyona Alyona розповіла про перший секс і партнера

Брехала про оргазм: Alyona Alyona розповіла про перший секс і партнера
Реперка Alyona Alyona відверто розповіла про свій сексуальний досвід. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Українська реперка Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Альона Савраненко, відверто розповіла про свій сексуальний досвід.

Знаменитість поділилася, що втратила цноту через тиск однолітків. За словами зірки, у її підлітковому віці вважалося ганебним бути незайманою. Тому Альона мріяла переспати з людиною, яку вперше бачить. Та більше ніколи її не зустрічати.

"Мені хотілося знайти його, нехай це буде грубо, використати, або дати йому використати себе для своїх цілей, і щоб все, його ніхто не бачив. І в мене так і сталося, як я хотіла. Я цю людину побачила за 3 роки, після того, як це сталося. Він був не місцевий. Він вийшов з автобуса, пішов до магазину, це було далеко. Але зараз я думаю: "Господи, кого ти слухала?" – розповіла зірка в інтерв'ю Dialog Hub на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona в скандальних вбраннях зняла пародії на Айліш і Кардаш'ян

Альона зараз шкодує, що через цькування її перший статевий акт був саме таким. Крім того, артистка зізналася, що брехала партнерам про свій оргазм, аби не образити їх. Втім, реперка усвідомила, що також хоче отримувати задоволення в ліжку, тому про свої бажання відверто говорить.

"Говорити не лише "ось мені подобається", а говорити під час сексу: "Агов, а зроби так". І я зрозуміла, що якщо ти щось хочеш, то поки ти не скажеш про це, ніхто тебе не зрозуміє. Напівнатяків взагалі ніхто не розуміє. Або говори, а ще краще – покажи. Можеш показати спочатку сама, а людина потім відтворить, де там ерогенна зона, і де потрібно натиснути, чи поцілувати", – зазначила знаменитість.

Тому вже декілька років Савраненко не бреше ні партнерові, ні собі.

Реперка 29-річна Alyona Alyona й далі вражає прихильників власними пародіями на знаменитостей. Артистка опублікувала фото, на якому позує в довгій рожевій футболці, шкарпетках і капцях. Реп-виконавиця повторила образ співачки Насті Каменських.

Зараз ви читаєте новину «Брехала про оргазм: Alyona Alyona розповіла про перший секс і партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути