середа, 11 жовтня 2017 18:09

Бред Пітт захистив Гвінет Пелтроу від домагань з боку продюсера

Бред Пітт захистив Гвінет Пелтроу від домагань з боку продюсера
Бред Пітт заступився за Гвінет Пелтроу Фото: Reuters

Актриси Гвінет Пелтроу і Анджеліна Джолі заявили про сексуальні домагання продюсера, співзасновника The Weinstein Company і кінокомпанії Miramax Films Гарві Вайнштейна.

Як передає "Інтерфакс", про це повідомила газета The New York Times.

Актриса Гвінет Пелтроу розповіла виданню, що брудним домаганням Вайнштейна вона піддалася в віці 22 років, коли отримала головну роль в екранізації роману Джейн Остін "Емма". За її словами, актор Бред Пітт, дізнавшись про поведінку продюсера, заступився за неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі і Бред Пітт передумали розлучатися

Про домагання повідали широкої громадськості зірка фільму "Кримінальне чтиво" Розана Аркетт, відома французька актриса Жюдит Годреш, Кетрін Кендалл, а також Азія Ардженто і Лусія Еванс.

Скандал почався минулого тижня, коли The New York Times опублікувала статтю, в якій повідомила про те, що Вайнштейн протягом довгих років примушував актрис, в тому числі Ешлі Джадд, і інших співробітниць Miramax Films і The Weinstein Company до сексуальних відносин, обіцяючи їм допомгу в кар'єрі.

7 жовтня в кінокомпанії Miramax Films заявила, що 65-річний Вайнштейн тимчасово залишив посаду гендиректора у зв'язку з внутрішнім розслідуванням про сексуальні домагання. 9 жовтня продюсерська кінокомпанія The Weinstein Company заявила, що змінить назву.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт захистив Гвінет Пелтроу від домагань з боку продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути