пʼятниця, 24 травня 2013 09:55

Бред Пітт розповів про свою хворобу мозку

Бред Пітт розповів про свою хворобу мозку
Бред Пітт Фото: filmpro.ru

Відомий голлівудський актор, цивільний чоловік актриси Анджеліни Джолі Бред Пітт зізнався, що страждає на серйозний недуг - він не впізнає обличчя знайомих. Через це багато приятелів ображені на артиста.

Настала пора одкровень в сімействі Бранжеліни. Не встигло все світове співтовариство отямитися від повідомлення Анджеліни Джолі, що вона зважилася на видалення грудей, як із зізнанням виступив її цивільний чоловік Бред Пітт.

49-річний коханий Анджеліни Джолі страждає від прозопагнозії або розладу сприйняття обличчя, повідомляє StarHit. Як передає видання, це захворювання характеризується тим, що людина не здатна впізнавати обличчя, але при цьому може впізнавати предмети. Зазвичай цей стан пов'язують з пошкодженням мозку в області правої нижньопотиличної області, але разом з тим є факти, які свідчать про те, що існує вроджена форма цього розладу. Якою формою розладу страждає конкретно Бред Пітт, не повідомляється.

Голлівудський красунчик розповів, що багато знайомих відчувають неприязнь і навіть ненависть до нього через те, що він їх не впізнає: "Вони вважають, що я не поважаю їх, але це не так. Однак навіть якщо у нас була серйозна розмова, я забуду, як виглядає людина, як тільки вона вийде з кімнати", - пояснив 49-річний голлівудський актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це щасливий день для нашої родини" - Бред Пітт про операцію Анджеліни Джолі

У підсумку найближчим часом Бред Пітт має намір пройти обстеження. Поки ж він намагається звести до мінімуму контакти з людьми. "Ось чому я сиджу вдома", - поскаржився артист. Між тим Бред Пітт висловився про рішення своєї цивільної дружини Анджеліни Джолі видалити собі груди і вставити імпланти. Він назвав вчинок дружини зробити операцію "героїчним". "Все, що я хочу для неї - це щоб вона прожила довге життя без хвороб зі мною і нашими дітьми. Це щасливий день для нашої родини", - заявив артист. Більше того, голлівудський красунчик зазначив, що вважає справжніми героїнями не тільки Анджеліну Джолі, а й усіх жінок, які зважилися на таку операцію.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт розповів про свою хворобу мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути