четвер, 01 листопада 2012 09:40

Бред Пітт пожертвував $100 тисяч для геїв

Бред Пітт пожертвував $100 тисяч для геїв
Актор ратує за легалізацію одностатевих шлюбів Фото: vego.org.ua

Відомий голлівудський актор Бред Пітт пожертвував 100 тисяч доларів організації, що підтримує гомосексуалістів і лесбіянок. Артист заявив, що не одружиться доти, поки одностатеві шлюби не будуть легалізовані.

Актор Бред Пітт, як і його цивільна дружина Анджеліна Джолі, вже давно підтримує людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. У свій час у нього навіть був серйозний конфлікт з власною матір'ю Джейн Пітт, яка категорично не поділяла ліберальні погляди іменитого сина.

І ось зараз голлівудський актор в черговий раз довів непохитність своїх поглядів, погодившись перевести 100 тисяч доларів на рахунок організації, що ратує за легалізацію одностатевих шлюбів. Мова йде про Human Rights Campaign. Ця компанія є провідною американською організацією, що захищає права гомосексуалістів і лесбіянок. Ці кошти підуть на кампанію в підтримку шлюбної рівноправності в декількох штатах.

Справа в тому, що на початку листопада в штатах Меріленд, Мен, Міннесота і Вашингтон пройдуть референдуми про легалізацію одностатевих шлюбів. У своєму листі членам організації популярний актор заявив, що "не може повірити", що людські взаємини можуть стати предметом голосування.

Повідомляється, що поки ні один американський штат не схвалив легалізацію одностатевих шлюбів, коли питання виносилося на всенародне голосування. Проте останнім часом, судячи з опитувань громадської думки, ситуація почала змінюватися в прямо протилежну сторону. Цікаво, що за останні два роки на кампанію на підтримку шлюбного рівноправності Human Rights Campaign витратила вісім мільйонів доларів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бреду Пітту для фотосесії зробили дреди

Відзначимо, голлівудський актор Бред Пітт і його цивільна дружина актриса Анджеліна Джолі давно відомі своїми досить ліберальними поглядами в питаннях сімейного життя. Так, актори вже кілька років живуть разом і виховують шістьох дітей, причому троє з них усиновлені. Разом з тим Бранджеліна (як їх називають за очі журналісти та шанувальники) відмовляються пов'язувати себе узами законного шлюбу доти, поки всі американці незалежно від сексуальних уподобань не зможуть зробити те ж саме.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт пожертвував $100 тисяч для геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути