вівторок, 01 листопада 2011 10:05

Бред Пітт довів своїм курінням дочок до сліз

Бред Пітт довів своїм курінням дочок до сліз

Бред Пітт здається абсолютно ідеальним. Але виявляється, актор ніяк не може побороти шкідливу звичку - паління. Саме за цією справою застали папочку дві дочки і засмутилися до сліз.

Виявляється, голлівудський секс-символ і мрія майже кожної жінки Бред Пітт курить. Здавалося б, яка нісенітниця - це одна з найпоширеніших шкідливих звичок людства, яка стала нормою. Але не в тому випадку, коли про куріння постійно говорять як про щось дуже згубне. Так робив Пітт, розповідаючи своїм численним дітям про шкоду куріння та його вплив на організм людини. Яке ж було потрясіння дівчаток, шестирічної Захари і п'ятирічної Шайло, коли після всього цього вони побачили татуся із цигаркою.

Неприємний інцидент стався в саду їхнього будинку в Будапешті, де тимчасово проживає сімейство Джолі-Пітт. Побачивши Бреда Пітта у процесі куріння, дівчатка розридалися. Батько теж досить засмутився тим фактом, що Захара і Шайло застали його за цією шкідливою звичкою, але більше, звичайно, через сльози дівчаток.

Заспокоївши дівчаток, він пообіцяв, що обов'язково кине палити. Невідомо, що з цього приводу сказала сувора мати і за сумісництвом мрія чоловічої половини планети Анджеліна Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт хоче ще дітей

Після цього випадку Бред Пітт активно зайнявся викоріненням шкідливої звички. Чого тільки актор не перепробував, починаючи з гіпнотизера і закінчуючи спеціальними м'ятними льодяниками.

Тепер між репетиціями і зйомками в кіно у Пітта з'явилося не менш важливе заняття - зміцнення батьківського авторитету і спроби кинути курити. Про результати, успішні чи провальні, говорити поки зарано: Бред бореться зі своєю шкідливою звичкою.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт довів своїм курінням дочок до сліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути