понеділок, 15 червня 2009 18:49

Бородіну з новонародженою дочкою забрали з пологового будинку (ФОТО)
5

Скандально відома телеведуча Ксенія Бородіна сьогодні вдень переступила поріг елітного московського пологового будинку, тримаючи на руках рожевий згорток. Першими, кого побачила новонароджена дочка екранної діви, стали прихильнику "Дому-2", а хрестити її буде, як стало відомо, співведуча Ксенії по проекту - Ольга Бузова. З виписки Бородіної влаштували справжнє шоу, ніби прописане сценаристами реаліті-проекту, який приніс їй популярність. 27-річна Ксюша не забуває про нього ні на хвилину:

- Передаю великий привіт улюбленому каналу ТНТ, "Дому-2" і прихильникам, які так за мене переживали, - сказала зірка в перші хвилини після виходу з приймальні.

Фанати, як виявилось, не тільки переживали, але і готувалися до радісної події. Біля пологового будинку шанувальники таланту молодої матусі прибули з повітряною кулькою-лелекою з написом It"s а Girl ("Це дівчинка!").

На відміну від прихильників, учасники і ведучі "Дому-2", Собчак і Бузова, не прийшли зустрічати Бородіну з пологового будинку. Проте, саме Ольга стане хресною мамою зоряної дитини.

- Дуже хочу і з нетерпінням чекаю на цю подію! - Бузова у властивій їй манері ляскає в долоні, передчуваючи свято.

Нагадаємо, Ксенія народжувала сама. На щастя, все пройшло вдало, не дивлячись на те, що телеведуча переношувала дитину на цілих 10 днів. Стать майбутнього малюка батьки прагнули не афішувати. Журналістам щаслива Ксенія не раз заявляла, що їй неважливо, хто народиться - головне, щоб з дитиною все було в порядку. І дівчинка не підвела - з"явилася на світ здоровенькою.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Бородіну з новонародженою дочкою забрали з пологового будинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути