середа, 02 грудня 2009 13:19

Бородатий Бред Пітт показав щасливі відносини з Джолі (ФОТО)

Більшість американських інтернет-таблоїдів на тижні повідомили, що зіркові відносини Бреда Пітта та Анджеліни Джолі на межі краху. Проте напередодні ввечері зіркове подружжя виходило разом з ресторану "Dolce Vita" в Беверлі-Хіллз, повідомляє Daily Mail.

На фото з прогулянки видно, що вони щиро усміхаються один одному і взагалі між ними немає ніякої напруги, на відміну від двотижневої сварки на виставці в лос-анджелеському музеї сучасного мистецтва.

Як пише таблоїд, невідомо чи це відновлення стосунків, чи попередня домовленість зіркового подружжя.

Ян Хальперин - відомий канадський "жовтий" журналіст, автор скандальних біографій про Майкла Джексона, Курта Кобейна та Селін Діон заявив з надійних джерел, що їхні сімейні скандали на публіці - це просто гра.

Він планує присвятити зірковій парі свою книгу.

"Вони сварилися стільки разів, що у вас закрутиться голова", - прокоментував останній променад подружжя Хальперин, пророкуючи, що наступного разу вони розійдуться на Різдво.

За свідченнями канадського папараці, справжньою причиною конфліктів та суперечок подружжя є політика США.

Анджеліна Джолі ще раніше заявила в інтерв"ю U.S. Weekly, що ненавидить американського президента Барака Обаму і часто сперечається про це з Бредом Піттом.

Переклад:Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бородатий Бред Пітт показав щасливі відносини з Джолі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути