Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 16:27

Борис Апрель не зможе повернутися у тіло чоловіка

Борис Апрель не зможе повернутися у тіло чоловіка
Пластичний хірург перекоаний, що Борис Апрель не зможе повернути свою попредню зовнішність назад

Борис Апрель, який в 2014 році змінив стать і став називати себе Анею Ейпріл, вже не зможе повернути собі тіло чоловіка.

Про це в ефірі ObozTV розповів відомий український пластичний хірург Дмитро Слоссер.

"Назад відіграти? Ні, так не буває. Є цікаві варіанти. Таких операцій в області обличчя може бути 5-6 різних. Скули, підборіддя, брови, навіть спилюють іноді надбрівні дуги. Варіантів дуже багато", - поділився секретами подібних перевтілень фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Апрель з'явиться в незвичному образі на "Голосі країни"

При цьому він зазначив, що в ситуації з артистом є певна схильність.

"Це тривале перевтілення, яке - не тільки чудеса хірургії, але і в тому числі постійний прийом жіночих гормонів. Не знаю, яка там була ситуація, але у деяких залишаються рудиментарні залози і їх треба тільки розвинути. Тільки завдяки правильно підібраній терапії вже змінюється зовнішність , змінюються риси обличчя. Але є і такі фімінізуючі операції. тобто операції, спрямовані на надання більш жіночних рис обличчя ", - додав Слоссер.

28 січня на телеканалі "1 + 1" відбудеться прем'єра восьмого сезону наймасштабнішого вокального проекту України "Голос країни", зоряними тренерами якого стали український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка, яка очікує первістка, і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, шоумен і продюсер Потап, популярна співачка Тіна Кароль, ведучими - незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Цього року головну сцену країни не обійшла рекордна кількість зіркових учасників, які вирішили стати частиною "Голосу країни" і, незважаючи на свою популярність, випробувати свої сили. Так, в "сліпих прослуховуваннях" взяли участь співачка Злата Огневич, учасниця "Танців з зірками" і українська співачка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" і актор Юрій Ткач, а також Борис Апрель, який тепер виступає під творчим псевдонімом Зіанджа.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрель не зможе повернутися у тіло чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути