неділя, 12 серпня 2018 14:37

Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал

Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал
Художник Іван Семесюк написав розгромний блог про Онука, Івана Дорна та решту українських музикантів. Фото: відкриті джерела

Колонку художника Івана Семесюка про зв'язки вітчизняного шоу-бізу з Росією цензурували після погроз від менеджерів українських виконавців.

Про це пише "Новое время"

7 серпня на сторінці онлайн-журналу про сучасну музику Karabas Live вийшла колонка "Український шоубіз. Що з ним не так?". Через годину після публікації менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, після чого колонку зняли з сайту.

У тексті автор згадує близько 10 імен українських музичних виконавців і колективів.

Зокрема, Семесюк згадав про те, що Онука записала трек до фільму кремлівського режисера Федора Бондарчука "Притяжение, "не втрачаючи при тому патріотичного сяйва в очах публіки". Серед українських проектів, зроблених у Росії, Семесюк також назвав Ивана Дорна, Пошлую Молли та Грибы. За словами автора колонки, просуванням ДахаБрахи, Dakh Daughters і Panivalkova займається агентство More Zvukov Agency із Санкт-Петербурга.

"Русские" купують країну, просто аби вбити її "баблом", якщо не виходить вбити суто воєнними методами"- пише автор.

Через годину після публікації матеріалу менеджери кількох артистів, чиї імена були згадані в статті, зв'язалися зі спонсором онлайн-ресурсу, що оприлюднив текст Семесюка, і власником компанії Karabas.com Максимом Плахтієм. За словами головного редактора Karabas Live Ігоря Панасова, вони погрожували, що, мовляв, відкличуть квитки на івенти, які продавали на Karabas.com, і припинять співпрацю.

Текст Івана Семесюка можна прочитати ТУТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський виправдався за концерт в Росії

Раніше повідомлялось, що сцену з кумом президента РФ Віктором Медведчуком прибрали зі сценарію фільму "Стус".

"Продюсерам подзвонили з "адміністрації Медведчука" і сказали, що якщо вони хочуть дозняти картину, не хочуть провокацій, то потрібно прибрати сцену суду над Стусом, - повідомив у Facebook актор Геннадій Попенко.

Зараз ви читаєте новину «Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути