вівторок, 03 квітня 2018 19:21

Блейк Лайвлі показала відверте декольте на прем'єрі фільму
8

Блейк Лайвлі Фото: INSTARImages
Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс Фото: INSTARImages
Блейк Лайвлі Фото: INSTARImages
Емілі Блант Фото: INSTARImages
Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages

Голлівудська акторка 30-річна Блейк Лайвлі разом з чоловіком Райаном Рейнольдсом, 41 рік, завітали на прем'єру фільму "Тихе місце" у Нью-Йорку. Подружжя прийшло підтримати режисера стрічки та актора Джона Кразінські та виконавицю головної ролі Емілі Блант.

Блейк Лавлі вийшла на червону доріжку у розкішній сукні Chanel. Груди акторки підкреслило глибоке шкіряне декольте. Свій образ Лайвлі доповнила колекцією браслетів від Olivia Diamonds і масивними сережками від Ofira. Босоніжки знаменитість обрала від Balenciaga в тій же кольоровій гамі, що й весь її образ. Волосся прибрала у хвіст і заплела в незвичайну косу, яку прикрасила чорною стрічкою.

  Блейк Лайвлі, Теммі і Райан Рейнольдс Фото: AFP
Блейк Лайвлі, Теммі і Райан Рейнольдс Фото: AFP
  Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages
Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages

Райан Рейнольдс на прем'єру фільму прийшов у синьому костюмі, білій сорочці, коричневих черевиках і краватці. Свій образ він доповнив стильними окулярами. Компанію подружжю склала мати актора Теммі Рейнольдс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папараці роздивились обручку Блейк Лайвлі

На вечірці після показу фільму папараці підловили колишнього чоловіка Дженніфер Еністон Джастіна Теру. За чутками, актор вже знайшов заміну колишній дружині і тепер зустрічається з художницею 25-річною Петрою Коллінз.

  Актори Стенлі Туччі, Джастін Теру і Джон Кразінські
Актори Стенлі Туччі, Джастін Теру і Джон Кразінські

У фільмі "Мілина" акторка Блейк Лайвлі демонструє розкішну струнку фігуру. Експерти з харчування та фітнесу Стів Макарі та Дон Саладіно працювали із зіркою. Вони запевняють, щоб хвалитися таким тілом в кадрі, Лайвлі довелося регулярно займатися в залі та сісти на популярну нині в Голлівуді дієту — 80/20. 80% твого раціону - здорова та правильна їжа, 20% - "смаколики".

Зараз ви читаєте новину «Блейк Лайвлі показала відверте декольте на прем'єрі фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути