середа, 09 жовтня 2013 13:21

Білосніжні усмішки та дизайнерські сукні: зірки телебачення з'їхалися на ярмарок до Канн
67

Фото: фото:reuters.com

Міжнародна виставка MIPCOM 2013 - це міжнародний форум виробників фільмів і програм для ефірного, кабельного, цифрового та супутникового телебачення і радіомовлення. Найуспішніші представники телеіндустрії з'їхалися, щоб показати себе і на інших подивитися. Серед гостей навіть була переможниця конкурсу краси "Міс Світу 2013".

Виставка MIPCOM 2013 представляє барвисте розмаїття аудіовізуальної, текстової та іншої розважальної інформації для будь-яких платформ. Тут можна побачити і оцінити все, що пов'язано зі створенням, розповсюдженням і розкруткою розважальних проектів. Це феєрія творчості, наполегливої ??роботи та креативу.

Представники індустрії телебачення, відео, кабельних і супутникових технологій з усього світу раз на рік зустрічаються в Каннах на одній з провідних галузевих виставок, щоб провести переговори, встановити і розвинути перспективні ділові зв'язки для плідної роботи протягом всього наступного року.

Інтенсивна ділова програма дозволяє дізнатися актуальні тренди галузі, відкрити для себе нові продукти і нові канали розповсюдження, знайти міжнародних партнерів та спонсорів. Це ексклюзивна можливість зустрітися з представниками найвідоміших і шанованих телекомпаній і виробництв.

Зараз ви читаєте новину «Білосніжні усмішки та дизайнерські сукні: зірки телебачення з'їхалися на ярмарок до Канн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути