середа, 05 лютого 2020 17:57

Біллі Айліш відверто розповіла про кроки до самогубства

Американська співачка Біллі Айліш зізналася, що ще декілька років тому на тлі депресії її переслідували суїцидальні думки.

Автор: vogue
  Біллі Айлиш відверто розповіла про суїцидальні думки
Біллі Айлиш відверто розповіла про суїцидальні думки

2018-й видався для неї непростим - важкий підлітковий вік, романтичні відносини, токсичне оточення і травма, отримана на танцях, збіглися в один період, розповіла співачка в інтерв'ю журналу Vogue.

Крім того, майбутня зірка страждала від комплексів щодо зовнішності.

"Я просто ненавиділа своє тіло. Я б зробила все, щоб бути іншою. Я дійсно хотіла бути моделлю, дуже сильно, але я була пухкенька і низька", - відверто розповіла виконавиця.

У Біллі розвинулася депресія, через яку вона почала практикувати нанесення самоушкоджень. Крім того, її переслідували думки про самогубство.

Лише до влітку 201-го Айлиш відчула себе краще.

"Коли мене запитують, що сказати людям, які шукають порад щодо психічного здоров'я, можу запропонувати тільки терпіння. Я була терплячою. Я не зробила цей останній крок. Я чекала. Речі зникають", - сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червона доріжка "Ґреммі-2020": чим дивували зірки цього разу

18 грудня 2019 року американській співачці Біллі Айліш виповнилося 18 років. Народилася зірка 2001-го в Лос-Анджелесі. Популярність прийшла до артистки в 2016 році, а вже 2019-го дебютний альбом Біллі очолив американський і британський хіт-паради.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш відверто розповіла про кроки до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути