Ексклюзиви
понеділок, 11 вересня 2023 09:47

"Бідна дитина" – Мірошниченко відверто розказала про істерики прийомного сина і нарвалась на хейт
9

Інна Мірошниченко розказала про труднощі у вихованні всиновленої дитини
Фото: instagram.com/_inna_mi_
Інна Мірошниченко розказала про труднощі у вихованні всиновленої дитини
Інна Мірошниченко розказала про труднощі у вихованні всиновленої дитини
Інна Мірошниченко розказала про труднощі у вихованні всиновленої дитини
Інна Мірошниченко розказала про труднощі у вихованні всиновленої дитини

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка Інна відверто розповіла про труднощі у вихованні всиновленого Марселя.

Зізналася, що у хлопчика досі не сформувалася прив'язаність. Крім цього в сина може виникнути істерика з будь-якої причини. Про це написала в Instagram.

"Привʼязаність формується до 8 місяців, і якщо в цей час не було люблячого дорослого поруч, то частіше за все дитина закривається у капсулі недовіри", – написала жінка.

Додала, що під час істерик вона чекає декілька годин, адже малюка неможливо заспокоїти.

"Чекати й намагатися вберегти його від сильних травм під час аутоагресії... Складно, бо не так багато часу пройшло, аби він почав нам довіряти. Складно, бо в очах все ще читається сильний біль", – зізналась Інна.

Розповіла, що з усім справляється без допомоги чоловіка, оскільки він багато працює.

"Складно, бо у мене паралельно ще багато роботи, відмовитися від якої я не можу, бо це одночасно мій ковток свіжого повітря... Складно, бо я дуже ціную тишу, особистий простір і вкрай вимоглива до себе. А зараз я все роблю "недо". Я відкриваю двері яблуком, знаходжу їжу на поличці з одягом (і це не діти), постійно гублю ключі та телефон, бо мій мозок кипить", – зізналася дружина ведучого.

Крім цього, поділилась, що іноді перебуває на межі зриву. Але при цьому готова через рік взяти з дитбудинку ще одну дівчинку.

"У мене є перевірочне питання. Коли нудить від втоми чи всю трусить, я питаю себе "ти ще хочеш усиновити дівчинку за рік?". Поки моя відповідь "так", я справляюсь. Але це важко. Це виклик", – підкреслила Мірошниченко.

Жінці написали чимало слів підтримки. Однак знайшлися і хейтери.

"Мені просто жаль Інну і старших дітей. Це все дуже і дуже важко. Навіщо...Ну вашій сім'ї видніше", "Це великий подвиг, всиновити дитину. Марселю точно повезло з такими батьками, як ви. Сил вам, хай росте всім вам на радість", "Таке враження, що ви взяли ту нещасну дитину для свого піару. А ви взагалі подумали, як потім ваша дитина буде жити і які почуття буде мати? Ні, ви це не можете навіть уявити, така вся правильна, героїня. Ця дитина як засіб щоденного восхваляння себе. Бідна дитина", – писали в коментарях.

Подружжя всиновили хлопчика, Марселя, якому два роки. Дитина народилась дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «"Бідна дитина" – Мірошниченко відверто розказала про істерики прийомного сина і нарвалась на хейт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути