Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 14:39

Берлусконі платитиме колишній дружині 3 млн євро на місяць

Берлусконі платитиме колишній дружині 3 млн євро на місяць
Екс-прем'єру Італії залишилася вілла вартістю 78 млн євро Фото: ru.tsn.ua

Міланський суд ухвалив рішення по шлюборозлучному процесу екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі та його дружини Вероніки Ларіо, який тривав протягом трьох років. Згідно з рішенням суддів, політик буде щомісяця виплачувати колишній дружині 3 млн євро, повідомляє газета Corriere della Sera.

Рішення, за яким за Берлусконі залишається, зокрема, вілла в Макєріо вартістю приблизно 78 млн євро, де його екс-дружина провела останні 20 років, було винесено ще кілька днів тому, проте відомо про це стало тільки зараз.

Берлусконі познайомився з Ларіо в 1980 році і через десять років уклав другий у своєму житті офіційний шлюб. Дружина публічно оголосила про своє рішення розлучитися з чоловіком ще в травні 2009 року, а вперше вона всерйоз заговорила влітку 2008 року, причому тоді вона зізналася, що думає над цим вже десять років. На думку преси, останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Ларіо, стала присутність Берлусконі 26 квітня 2009 року на святкуванні 18-річчя неаполітанки Ноемі Летиції. Дівчина повідомила журналістам, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі та Мілані. Саме цей епізод, про який написали тоді багато газет, став початком кінця сімейного життя Берлусконі і Ларіо.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сільвіо Берлусконі оголосив про заручини з 27-річною подругою дочки

Нагадаємо, в грудні 76-річний Берлусконі зізнався, що зустрічається з 28-річною італійкою Франческою, з якою, за його словами, він познайомився сім років тому.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі платитиме колишній дружині 3 млн євро на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути