вівторок, 26 лютого 2013 12:03

Вагітна Кім Кардаш'ян роздяглась для фотосесії

Світська левиця Кім Кардаш'ян зовсім нещодавно говорила, що вирішила рідше виставляти своє особисте життя напоказ. І взагалі її бойфренд Каньє Вест наполягає на приватності. Але, мабуть, всерйоз про це і Кім і Каньє задумаються вже після народження первістка. А поки на обкладинці французького журналу L'Officiel Hommes з'явилося відверте фото пари.

Для фотосесії зоряна пара погодилася позувати оголеною. Втім, перед об'єктивом знаменитого фотографа Ніка Найта знаменитості здатні і не на таке. І ось в процесі плідної роботи обкладинку весняного випуску L'Officiel Hommes прикрасив стильний чорно-білий знімок.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кім Кардаш'ян показала свої величезні груди у новій фотосесії

Публікація фото викликала неоднозначну реакцію модних оглядачів. Деякі іронічно зауважили, що парі буде про що розповісти первістку років так через 13. І порадили поводитися з дитиною обережніше, щоб не зламати ніжну дитячу психіку. Інші ж пригадали Кім, що ще зовсім нещодавно вона говорила, що має намір вести більш закритий спосіб життя під впливом Каньє. Дійсно, буквально минулого тижня зірка запевняла: "Тепер я не готова відверто говорити про мої стосунки. Я розумію, що публіка не повинна знати все. Пріоритети поступово змінилися. Знаєте, тепер я навіть відмовляюся фотографуватися з шанувальниками. Я кажу: "Шкода, але мій друг не дозволяє мені цього"".

Тим часом таблоїди повідомляють, що Кардаш'ян та Вест чекають на доньку. Маля з'явиться на світ у липні, і підготовка до пологів вже починається.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян роздяглась для фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути