Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 12:20

Вагітна Кім Кардаш'ян обгоріла на сонці

Зірка американських реаліті-шоу і світська левиця Кім Кардаш'ян опублікувала у своєму

мікроблозі фото, здатне налякати вразливі натури. Шкіра на обличчі і плечах майбутньої матусі має яскраво-червоний колір, за винятком двох великих білих плям навколо очей.

"Це видовище мене розвеселило, - написала в Тwitter сестра Кім Кортні Кардаш'ян, яка першою розмістила фото, а Кім ретвітнула. - Моя маленька Кікс заснула на сонці в сонцезахисних окулярах. Та все одно вона чудова!"

В даний час Кім Кардаш'ян та її наречений Каньє Вест готуються до пологів свого первістка. Відомий американський репер повідомив шанувальникам на концерті, що його подруга вагітна.

Кардаш'ян та Вест оголосили про свої стосунки в березні 2012 року. Раніше Кім Кардаш'ян заявляла, що планує народити своєму коханому, реперу Каньє Весту двох дітей, причому близнюків. Якщо раніше Кім збиралася скористатися послугами сурогатної матері, то пізніше повідала, що хоче сама виносити малюків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кім Кардаш'ян та Каньє Вест в очікуванні дитини купили особняк за $11 млн

Дівчина планувала витратити 200 тисяч доларів на передові способи лікуванні безпліддя. "Після поїздки в Італію Кім сказала: "Все, чого я зараз хочу, так це бути дружиною Каньє і матір'ю його дітей. Мене не хвилює, що станеться з моєю фігурою!" - розповіло обізнане джерело в оточенні пари. За його словами, Кім хоче бути впевненою в тому, що її первістками стануть близнюки.

До речі, Кардаш'ян вже почала планувати весілля з репером. За деякими даними, урочистість обійдеться в 20 мільйонів доларів. Тільки весільна сукня, яку хоче Кім, коштує 8,5 мільйона доларів. Вбрання, всипане перлами і білими діамантами, зробить дизайнер Юмі Кацура. Кім планує залучити до організації весільного святкування розпорядника Девіда Тутера. Він працював з такими знаменитостями, як Дженніфер Лопес і Барбара Волтерс.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян обгоріла на сонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути