пʼятниця, 10 лютого 2012 11:17

Бейонсе запатентувала ім'я своєї дочки

Бейонсе запатентувала ім'я своєї дочки

Суперпопулярні виконавці, які нещодавно стали батьками, Бейонсе і Джей-Зі вирішили запатентувати ім'я їхньої дочки Блю Айві Картер. Так вони вирішили назавжди захистити себе від бажаючих заробити і не ділити її з іншими мамами і татами.

Новоспечені батьки Бейонсе і Джей-Зі подали заявку на патент імені "Блю Айві Картер" у Відділення по патентам і товарним знакам США. Знаменитості прийняли таке незвичайне рішення після того, як дізналися, що принаймні двоє людей намагалися отримати прибуток від найменування "Блю Айві Картер" в перший час після народження їхньої дочки.

Стало відомо, що компанія Бейонсе BGK подала запит ще наприкінці січня. У заяві наводяться приклади бажаючих заробити на імені зоряної дівчинки. Так, 11 січня якийсь дизайнер одягу Джозеф МБО подав заявку на патент назви "Блю Айві Картер Нью-Йорк", а через буквально дев'ять днів якісь особи намагалися привласнити собі торгову марку "Блю Айві Картер Глорія IV". Таку назву хотіли дати парфуму.

Однак цим заявкам було відмовлено. Відомство пояснило своє рішення, що ім'я належить "дуже відомій дитині". Сама ж заяву Бейонсе і Джей-Зі зараз знаходиться на розгляді, проте знаючі люди стверджують, що, швидше за все, їхня вимога буде схвалена.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Для першого виходу в люди після пологів Бейонсе вибрала вузьку сукню

Тим часом Бейонсе вперше після пологів вийшла у світ. Артистка прийшла на благодійний концерт, в якому брав участь її чоловік Джей-Зі. Поява виконавиці викликала справжній ажіотаж серед папараці. Вони буквально переслідували співачку від автомобіля до дверей концертного залу. Бейонсе вибрала для виходу обтягуючу сукню червоного кольору зі складками.

Злі язики відразу ж відзначили, що дівчина могла б виглядати і краще. Артистка дійсно зберегла свої округлі форми, зате талія в співачки помітно стала тоншою. Однак більшість зазначило, що артистка виглядає чудово: ні грама втоми на обличчі, а шкіра сяє.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе запатентувала ім'я своєї дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути